Data publicării:

Încă un judeţ din România inclus în lista "zonelor de risc" de către Germania

Autor: Mihai Ciobanu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ
Precizări de presă privind actualizarea listei "zonelor de risc" stabilită de autorităţile germane în contextul pandemiei de COVID-19.

În continuarea precizărilor din data de 12 august 2020, privind modificarea condiţiilor de intrare pe teritoriul Republicii Federale Germania în contextul pandemiei de COVID-19, Ministerul Afacerilor Externe informează că, în cursul zilei de astăzi, 20 august a.c., autorităţile Republicii Federale Germania au actualizat lista "zonelor de risc" din România, cu intrare în vigoare tot astăzi, 20 august 2020.

Ca urmare a acestei actualizări, judeţul Vâlcea a fost inclus pe lista "zonelor de risc", iar judeţele Ialomiţa, Mehedinţi şi Timiş au fost retrase din această categorie.

Ministerul Afacerilor Externe informează că la acest moment, ţinând cont de aceste ultime decizii ale autorităţilor germane, alături de municipiul Bucureşti, 15 judeţe din România se află pe lista "zonelor de risc": Argeş, Bacău, Bihor, Brăila, Braşov, Buzău, Dâmboviţa, Galaţi, Gorj, Ilfov, Neamţ, Prahova, Vaslui, Vâlcea, Vrancea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel