Încă un carambol pe Autostrada Soarelui
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com
Carambol cu 4 autovehicule pe Autostrada Soarelui.

Un nou carambol cu 4 autovehicule s-a produs, duminică seara, pe Autostrada Soarelui. Traficul este îngreunat și s-a format o coloană în mișcare pe aproximativ 4 kilometri.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe sensul către Capitală al autostrăzii A2 București-Constanța, în zona localității Nicolae Bălcescu, județul Călărași, a avut loc o tamponare.

Au fost implicate patru autovehicule. O persoană acuză dureri și a solicitat intervenția echipajului medical. Autoturismele au fost scoase pe banda de urgență, dar se circulă îngreunat pe benzile 1 și 2. S-a format o coloană în mișcare pe aproximativ 4 kilometri, transmite Mediafax.

Bară la bară pe Transfăgărășan. Coloană de mașini spre Bâlea Lac

Aglomerație, duminică după-amiaza, pe Transfăgărășan. O coloană de mașini s-a format spre Bâlea Lac.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră – 16:00, din cauza numărului mare de autovehicule, pe DN 7C (Transfăgărășan), între kilometrii 73-76, între Bâlea Cascadă și Bâlea Lac, județul Sibiu, pe sensul de urcare către Bâlea Lac, s-a format coloană în ușoară mișcare.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, șoferii sunt sfătuiți să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.

Trafic intens şi pe DN1 Brașov-Ploiești

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, se înregistrează valori ridicate de trafic pe DN 1 Brașov-Ploiești, astfel:

Centura de Vest a mun. Ploiești: trafic intens pe ambele sensuri de mers, fără coloane formate la sensurile giratorii;Comarnic: trafic intens pe sensul de mers Bucuresti către Brasov, fiind formată coloană în miscare de la km. 102 pana la km. 106;Centura Sinaia: trafic intens pe ambele sensuri de mers;Bușteni: coloană în mișcare de la km. 129 pana la km.130 pe sensul de mers București către Brașov  și de la limita cu jud Brașov  pe celălalt sens de mers.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel