Cine este bărbatul găsit mort în această dimineață într-o cameră de hotel. Avea 40 de ani
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto pexels ilustrativ
foto pexels ilustrativ
Un bărbat a fost găsit decedat într-o cameră de hotel. 

UPDATE: Conform Antena 3, este vorba despre un cetățean olandez. Trupul bărbatului se pare că ar fi fost găsit cu urme de putrefacție. El ar fi venit în România pentru a beneficia de lucrări stomatologice. În jurul lui ar fi fost găsite mai multe pastile. Bărbatul era mort de mai multă vreme. În urmă cu două zile, când camerista a intrat în respectiva cameră să facă ordine, a crezut că bărbatul doarme și a renunțat la serviciul de curățenie. 

--- 

Poliţiştii timişeni au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, după ce un bărbat a fost găsit decedat, sâmbătă, în camera unui hotel din Timişoara, fără urme de violenţă.

Biroul de presă al Poliţiei Timiş a anunţat că poliţiştii Secţiei 2 Urbane Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că într-o cameră a unui hotel de pe strada Mehadia din municipiu a fost găsită o persoană în stare de inconştienţă.

”Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă, în camera de hotel fiind găsit, din nefericire, trupul neînsufleţit al unui bărbat în vârstă de 40 de ani. La faţa locului a fost prezent şi un echipaj medical, care a constatat decesul bărbatului”, a precizat Poliţia Timiş, conform Agerpres. 

Cercetările continuă în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi luării măsurilor legale care se impun. 

Citește și: 

Soldat francez, găsit mort într-un hotel din București

Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti a preluat ancheta în cazul militarului francez găsit mort duminică într-o cameră de hotel din Capitală, au declarat surse judiciare, conform Agerpres.

Cercetarea la faţa locului este efectuată de Serviciul Omoruri al Poliţiei Capitalei, sub supravegherea unui procuror militar. Conform unor surse judiciare, anchetatorii iau în calcul varianta sinuciderii.

Un militar francez a fost descoperit decedat într-o cameră a unui hotel din nordul Capitalei, având o foarfecă înfiptă în zona gâtului. Descoperirea a fost făcută de o cameristă. Militarul face parte din batalionul francez dislocat la baza militară de la Cincu, parte a Grupului de Luptă al NATO din România.

Citește continuarea aici

Detalii din ancheta morții militarului francez, găsit fără suflare într-o cameră de hotel din București. Dan Antonescu: Se iau în calcul cel puțin 3 variante

Este anchetă de proporții după moartea militarului francez, găsit decedat duminică, în camera unui hotel din Capitală. Camerista care l-a găsit fără viață pe bărbat a fost deja audiată. Între timp, oamenii legii au luat legătura și cu ceilalți clienți ai hotelului dar și cu colegii militarului cazați în aceeași perioadă, pentru a găsi cât mai multe indicii despre posibila cauză a morții bărbatului.

Totodată, au fost ridicate și imaginile de pe camerele de supraveghere. Potrivit unor surse, prima ipoteză avută în vedere de către oamenii legii este sinuciderea, dar soldatul nu a fost lăsat un bilet de adio.

Dan Antonescu: Se iau în calcul cel puțin trei variante

Militarul francez avea 41 de ani și doi copii trecuți pe asigurarea de viață. Ușa de acces a hotelului în care a fost cazat nu era forțată și nici camera nu fusese răvășită, potrivit criminaliștilor. El a fost găsit cu o foarfecă înfiptă în gât. Instrumentul era din dotare, mai exact din trusa sa de militar. 

"Militarii trăiesc o provocare absolut inedită, trăiesc departe de familiile lor, îi așteaptă un viitor incert, nesigur. Și este posibil ca elemente de genul acesta să aibă presiune frustrantă pe individ și atunci vorbim despre sinucidere", a spus Tudorel Butoi, expert criminalist. Citește continuarea aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel