Încă o vedetă pleacă de la Kanal D! Diana Pârvu a încheiat colaborarea cu postul turcesc!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Diana P â rvu, știrista Kanal D, realizatoarea rubricii “Codul Fericirii" din cadrul Știrilor Kanal D, dar și prezentatoarea rubricii Meteo a decis că e vremea unei noi schimbări. 

După 8 ani ea a încheiat colaborarea cu postul turcesc și a dat curs unei noi provocări profesionale. Cu siguranță, Diana Pârvu nu va sta prea mult departe de micul ecran și se va reîntoarce în forță!

(oar_w460)

“Buna ziua oameni frumoși,

Vreau să vă spun că începând de astăzi colaborarea mea cu Kanal D s-a încheiat. Am acceptat o nouă provocare, într-un alt domeniu, proiect despre care o să vă spun mai multe în curând. Televiziunea a fost și va rămâne prima mea dragoste. Au fost 8 ani minunați în care am trăit poate cele mai frumoase momente din viața mea. Acesta este motivul pentru care nu exclud ca într-o zi să revin în fața dumneavoastră, pe micile ecrane.

(oar_w460)

Până atunci, vă invit să ținem legătura în mediul online, pe paginile mele de Facebook, Instagram și Youtube, unde o să vă țin la curent cu tot ce mi se întâmplă. În plus, mâine voi posta primul meu vlog care sper să vă placă! Vă mulțumesc pentru că îmi sunteți alături! Va pup și vă iubesc pe toți!”, este mesajul postat acum câteva minute de Diana Pârvu, pe pagina sa de Facebook!

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel