Data actualizării:
Data publicării:

Încă o poveste cu români în Germania. Alexandru Marin, glume despre primul meci al tricolorilor la EURO 2024

Autor: Andreea Deaconescu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursa: captură Facebook / Guvernul României (de la stânga la dreapta)
Sursa: captură Facebook / Guvernul României (de la stânga la dreapta)
Alexandru Marin este social media manager și consultant politic. A publicat pamflete pe mai multe site-uri de știri. În stilul caracteristic, a comentat pentru DCNews România-Ucraina, primul meci al tricolorilor la EURO 2024, care se desfășoară în Germania.

EURO 2024 reunește 24 de echipe în șase grupe a câte patru formaţii, între care și România, care va juca în Grupa E, alături de Belgia, Ucraina și Slovacia. 

România debutează astăzi, 17 iunie, împotriva Ucrainei, la Munchen, iar apoi va mai înfrunta selecţionatele Belgiei, pe 22 iunie, şi ale Slovaciei, pe 26 iunie.

Pentru România este a şasea participare la Campionatul European, după cele din 1984, 1996, 2000, 2008 şi 2016. România va fi reprezentată la EURO 2024 şi de o brigadă de arbitri, formată din Istvan Kovacs (arbitru de centru), Vasile Marinescu, Ovidiu Artene (arbitri-asistenţi) şi Cătălin Popa (arbitru VAR).

Echipa României a câștigat cu 3-0.

***

Ce au auzit jucătorii naționalei României când a intrat Iordănescu în vestiar: "Edi are pentru tine: fructe, morcovi, vitamine".

***

Suporterii români domină fondul sonor. Când jucătorii Ucrainei atacă, se aud huiduieli puternice. Probabil că sunt confundați cu Babasha.

***

Nicolae Stanciu a deschis scorul în minutul 29, moment în care mulți români au ținut să remarce că țin cu România de mici.

***

Imediat după începutul reprizei a 2-a, România a înscris din nou. Răzvan Marin a șutat pe jos, plasat, lângă bară, fiind obișnuit cu traficul bară la bară din București.

***

În minutul 57, Drăguș a înscris golul al 3-lea pentru România, după o centrare a lui Dennis Man în fața careului mic. Inițial, Drăguș a ajuns în zonă pentru că a auzit că este vorba de mic și a sperat că face cineva grătar.

***

Un suporter a intrat pe teren. "Dacă echipa națională a României a putut să ajungă până aici, am crezut că oricine poate să o facă", a declarat suporterul.

***

Acest articol este un pamflet.

***

Citește și - Nebunie de meci România - Ucraina! Tricolorii au învins la scor de neprezentare / Rezutat final - Video; Gafă majoră a ucrainenilor înaintea meciului cu România. Au încurcat tricolorul cu drapelul Belgiei / foto în articol.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel