Încă 7 zile cu Pluto în Vărsător. Ce trebuie să știi, în funcție de zodie?
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
Pe 23 martie, a avut loc ingresul lui Pluto în Vărsător. Va exista și o scurtă revenire în semnul Capricornului, între 30 iunie 2023 și 22 ianuarie 2024.

Putem să numim acest tranzit al lui Pluto în Vărsător un mic preambul pentru ceea ce va urma în următorii 20 de ani.

Pluto în Vărsător poate să aducă, pentru unii nativi, transformări radicale. Cu Pluto nu se poate negocia. 

Cine este Pluto? Planeta puterii, a transformării, a viselor și a iluziilor. Este asociat cu forțele subconștientului și cu lumea interlopă. Cum te va schimba Pluto? Din interior în exterior. Lucrează mai mult la psihicul și creierul tău.

Lui Pluto îi este pe plac și controlul. Astfel, în următorii 20 de ani, vom observa cum controlul prin tehnologie o să devină nu necesar, ci obligatoriu. Dar, se poate discuta despre o lume mai relaxată. Oamenii nu vor să mai facă ce le cere societatea.

Berbec/Ascendent în Berbec

Pluto mai stă o săptămână în Casa prieteniei și a viitorului, deci Casa a 11-a. Încă mai poți vedea schimbări în cercul de prieteni, dacă nu le-ai observat deja. Unii apar, alții dispar. Planurile tale de viitor pot suferi și ele modificări, iar tu poți fi mai preocupat de tot ce înseamnă voluntariat sau activism.

Taur/Ascendent în Taur

La tine, Pluto se află în Casa a 10-a, care discută despre carieră, statut, destin, scopul tău suprem. Așa că nu va trebui să te mai bazezi pe o meserie. Până în 2044, o să fii nevoit să schimbi de multe ori locul de muncă, până când îl vei găsi pe cel care te împlinește cu adevărat.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Pluto este în tranzit prin Casa a 9-a, iar educația capătă alte forme. Te poți gândi să pleci din țară, să emigrezi, ori să revii în țară de origine. Te poate tenta și să te înscrii la diferite facultăți sau din contră, să renunți la unele studii. În următorii 20 de ani, ai ocazia să te muți ori să cauți forme noi de învățământ.

Rac/Ascendent în Rac

Pluto tranzitează Casa a 8-a, unde se simte în elementul sau, deci te poate renaște. Poți să treci prin multe situații cu Pluto aici, fie apar unele legate de taxe sau de moșteniri, de datorii la stat sau în raport cu oamenii dragi. Ai grijă la domeniile în care poți să pierzi controlul.

Vezi continuarea pe Astrosens.ro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel