În vreme de pandemie concediul cu autorulota este cea mai sigură variantă
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Toți așteptăm vacanța, toți așteptăm să ieșim dar teama ne facem să ne gândim de două ori înainte să alegem o vacanță. Am vorbit cu cei de le Haihuicamper.ro despre modul în care văd ei vacanțele cu autorulota.

DcNews: Cum vedeți dumneavostră aceste vacanțe cu autorulotele? Sunt atât de sigure?

Haihuicamper: Nimic nu este 100% sigur. Totul ține de modul în care participanții la aceste vacanțe respectă sau nu distanțarea socială. E clar că riscurile de a contacta virusul spații publice, în hoteluri unde sunt mii de oameni este mult mai mare decât în autorulotă. Dacă mergi în concediu cu autorulota dar frecventezi cluburi, plaje aglomerate, malluri, riscul ți-l asumi.

DcNews: Ce oferă diferit autorulotele față de hoteluri atunci?

Haihuicamper: În primul rând distanțarea socială, cea care este recomandată acum. Ai de fapt o căsuță pe roți cu tine. Poți să alegi tu unde campezi, poți alege Grecia cu plajele ei sălbatice, poți face offcamping în țările unde este legal acest lucru, poți să alegi tu unde te oprești mereu, poți evita de fapt toată aglomerația.

DcNews: sună frumos ”o căsuță pe roți”. Ne puteți explica mai bine cum adică o căsuță pe roți?

Haihuicamper: Hai să începem cu începutul. În primul rând vorbim de o mașină de ultimă generație, super comodă pentru călătorie, dotată cu navigație, aer condiționat, muzică, sisteme de siguranță, exact ca o mașină normală cu care te duci în concediu. Pe urmă nu ești limitat la bagaje, poți pune tot ce ai nevoie, de la jucării, alimente, pernuța preferată, cățelul, etc. Are o bucătărie cu un aragaz cu 3 ochiuri, chiuvetă, apă rece, caldă, spațiu de lucru, frigider mare cu congelator. Ai loc de luat masa,living room, tv cu dvd, ai baie cu vas de toaletă și duș cu apă caldă, ai 2 locuri de dormit super comode cu saltele cu spumă de memorie, prize usb pentru telefoane, aer condiționat staționar, verandă extensibilă afară, 4 scaune pliante și masă pliantă, lumină exterioară, perdele atermice și plase pentru insecte la fiecare fereastră și ușă. Poți face grătar afară, poți lua biciletele cu tine. Cum ne place nouă să spunem, Limita este doar imaginația ta.

DcNews: Trebuie să recunoaștem că sună foarte bine. Cum putem să și vedem că este așa?

Haihuicamper: sunt două posibiltăți: prima ar fi să intrață pe siteul nostru Haihuicamper.ro, sau pe pagina de facebook pe Haihui Camper(https://www.facebook.com/Haihui-Camper-352491738614244/) unde vei vedea pozele autorulotelor noastre, sau dacă aveți drum prin Bistrița programați o vizită și le vedeți live.

DcNews: Căt e de ușor să folosești tot ce e în autorulotă?

Haihuicamper: Este atât de ușor ca o joacă de copil, în tutorialele video explicațiile le dă Mălina care are numai 10 ani. Pe de altă parte, avem asistență telefonică 24/7.

DcNews: Ce ne puteți spune despre tarife?

Haihuicamper: În sezonul prețurile pleacă de la 160 eur/zi dar în funcție de numărul de zile puteți beneficia de reduceri, de asemenea avem oferte early booking și last minutes. De exemplu pentru 21 zile oferim 25% reducere, și atunci vorbim de 120 eur/zi în plin sezon. În extrasezon am avut și oferte la 495 eur/săptămână.

DcNews: Ce înseamnă că vă putem preda/prelua autorulota oriunde în țară?

Haihuicamper: Este un serviciu extra pe care îl oferim cllienților. Vrei autorulota în Timișoara de exempu? Calculăm cît ne costă motorina, șoferul și drumul șoferului înapoi și autorulota vine direct la tine acasă.

DcNews: Există altceva ce ar trebui să știm? Costuri ascunse?

Haihuicamper: Totul este transparent de la prima solicitare de ofertă, de la taxa de igienizare la garanție. Nu avem limite de kilometri, puteți merge oriunde în Europa cu excepția fostelor state sovietice și a Turciei.

DcNews: O recomandare la final?

Haihuicamper: Indiferent unde vă veți petrece vacanțele, sănătatea și siguranța sunt pe primul loc. Trăim vremuri ciudate și e bine să avem cât mai multă grijă de noi și de cei dragi.

 Fericirea e la îndemâna oricui și de cele mai multe ori stă în fața noastră.

Dacă ești pregătit acum o poți atinge.

Haihuicamper.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel