În Sectorul 2, jocul politic se mută la DNA
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Fântâna lui Bucur din Piața Obor
Fântâna lui Bucur din Piața Obor
Domeniului Public sector 2 anunță printr-o postare pe o pagină de socializare că a formulat o plângere penală împotriva ministrului Educației Monica Anisie și a șefei DSP, Oana Nicolescu, fina ministrului Anisie.

Plângerea se referă la folosirea influenței pe care PNL Sector 2 o are la nivelul DSP București și prin care s-a început o campanie de defăimare a ADP Sector 2.

“ADP Sector 2 nu face politică, doar administrație în folosul cetățeanului.ADP Sector 2 a reacționat astăzi față de modul în care) persoane angajate politic, cu notorietate în administrația publică locală a sectorului 2 s-au folosit de influența pe care o au la nivelul D.S.P. a Municipiului București, pentru obținerea unor avantaje proprii de natură electorală în perspectiva apropiatelor alegeri locale.

Astfel, față de modul în care respectivele persoane au inițiat o campanie de defăimare a ADP Sector 2 comunicând în mod intenționat publicului informații false în legatură cu calitatea apei potabile de la fântânile publice din Parcul Obor și din Parcul Florilor, Administrația Domeniului Public Sector 2 a adresat Direcției Naționale Anticorupție o plângere penalâ.

S-a adus astfel la cunoștiinta procurorilor modul în care, printr-o acțiune premeditată persoanele nominalizate în plangerea penală au urmărit să influențeze elect. sec. 2, să manipuleze intenția devot a alegătorilor, influențând negativ climatul de exercitare neîngradită a dreptului și libertății cetățenilor de a vota potrivit propriilor convingeri, principiilor și normelor democratice statornicite prin Constituție.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel