În prag de divorț? ”Nimeni, niciodată, nu o să îţi poată da înapoi toate secundele pe care le-ai pierdut”. Radu Leca: Nu, partenerul tău nu se va face bine
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto pexels ilustrativ
foto pexels ilustrativ
Iată ce lucruri vei conștientiza sau ar trebui să le conștientizezi când ești în prag de divorț.

”Când există un partener ce aduce boală, suferinţă, furie, dependenţă, tulburare în cuplu, trebuie să ştii foarte clar dacă reacţia ta este impusă sau dacă este reală 100%. Această diferenţiere te face să renaşti, dar vei primi doar reproşuri. Acele reproşuri despre care cei din jurul tău îţi vor spune că sunt bune, favorabile. Dar nu sunt bune sau favorabile, reprezintă un cumul mare de furie. Iar furia aceasta se va accentua pe măsură ce tu vei găsi foarte multe conexiuni cu timpul pe care l-ai pierdut în cuplu. 

Vei conştientiza următorul element în prag de divorţ. Nimeni, niciodată, nu o să îţi poată da înapoi toate secundele pe care le-ai pierdut lângă un alcoolic, toxicoman, sperând ca el să se facă bine. Binele despre care tu vorbeşti nu are nicio legătură cu realitatea. De ce? Speranţa pe care tu o dezvolţi, o speranţă ce este dată ca fiind validă doar de bunul simţ, nu are legătură cu realitatea. Tu marşezi către o idee care spune "cu siguranţă partenerul meu se va face bine". Nu se va face bine! Alcoolul este prezent în organism, i-a transformat toate gândurile, la fel şi drogul", a spus psihologul Radu Leca în cadrul emisiunii Ultrapsihologie. 

Vezi mai mult AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel