În miez de noapte, o femeie s-a trezit cu un meteorit în pat. Roca a străpuns acoperișul și tavanul și s-a oprit pe pernă / FOTO
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
În miez de noapte, o femeie s-a trezit cu un meteorit în pat. Roca a străpuns acoperișul și tavanul și s-a oprit pe pernă   /  Sursă foto: Captură Youtube
În miez de noapte, o femeie s-a trezit cu un meteorit în pat. Roca a străpuns acoperișul și tavanul și s-a oprit pe pernă / Sursă foto: Captură Youtube
Un meteorit a trecut prin acoperișul și tavanul unei case, după care a aterizat pe patul unei canadiene care dormea.

Ruth Hamilton, o canadiancă din Golden, un oraș din Columbia Britanică, a fost trezită de un meteorit care a căzut în patul ei, luni, 4 octombrie. În timp ce dormea, a auzit un bubuit și a simțit mai multe resturi materiale pe față.

„Am sărit din pat și am aprins lumina, nu mi-am putut da seama ce s-a întâmplat”, a declarat ea pentru presa canadiană Victoria News. După ce s-a gândit inițial, îngrozită, că cineva ar fi atacat-o, ea s-a uitat la obiect și a văzut că este o rocă. Acesta a aterizat pe pernă, chiar lângă capul femeii. Din fericire pentru ea, nu a fost deloc vătămată.

Ruth Hamilton a cerut imediat ajutor, neștiind ce să facă cu această rocă. Poliția a crezut inițial că proiectilul a venit de pe un șantier din Kicking Horse Canyon.

„Am sunat pentru a vedea dacă nu au detonat ceva acolo, dar nu, au spus doar că au văzut o lumină strălucitoare pe cer care a explodat și a provocat fascicule de lumină”, a spus Ruth Hamilton.

În ceea ce privește pagubele aduse casei sale, Ruth Hamilton explică faptul că firma ei de asigurări trebuie să verifice dacă daunele cauzate de căderea unui meteorit sunt acoperite. În orice caz, compania nu a avut multe astfel de cazuri cu care să se ocupe până acum.

Căderea meteoritului a făcut-o pe Ruth Hamilton să realizeze „că viața este prețioasă și se poate sfârși oricând, chiar dacă crezi că ești în siguranță în patul tău”.

Femeia a spus că vrea să păstreze roca, pentru a le-o arăta nepoților săi, scrie HuffngtonPost.

Deranjat de un aligator, un bărbat din Florida a prins animalul într-o pubelă

Un bărbat din Florida a fost filmat prinzând un aligator pe aleea din fața casei sale, folosind un coș de gunoi. 

Abdul Gene Malik, un veteran al armatei, a declarat că a vrut să-și protejeze familia, deoarece aligatorul a intrat pe aleea din fața casei sale din Florida. Știind că aligatorul trebuia îndepărtat și s-a folosit de cel mai apropiat lucru pe care îl avea la îndemână, o pubelă de gunoi.

„Nu sugerez absolut că oamenii ar trebui să facă la fel și să încerce să prindă aligatori în pubele de gunoi. Există atât de multe moduri în care acest lucru ar duce la un final nefericit, însă mie mi-a reușit“, a precizat bărbatul, potrivit SBNation (vezi imaginile AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel