Urmărește emisiunea live
În ce semn era Pluto când te-ai născut? Planeta transformării şi puterii schimbă lumea cu fiecare tranzit
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
În ce semn era Pluto când te-ai născut? Planeta transformării şi puterii schimbă lumea cu fiecare tranzit
În ce semn era Pluto când te-ai născut? Planeta transformării şi puterii schimbă lumea cu fiecare tranzit
Pluto este planeta transformării, puterii, viselor și iluziilor și este asociată cu lumea interlopă și forțele subconștiente, care se referă la planeta numită după zeul grec Hades. 

Chiar dacă Pluto înseamnă transformare, poate indica, de asemenea, modul în care ești sârguincios sau autodisciplinat. Din punct de vedere istoric, planeta a fost descoperită doar în ​​1930, deci este relativ nouă în topurile natale.

În ce semn era Pluto în momentul nașterii tale și ce înseamnă în astrologie?

Zodia în care se afla Pluto reprezintă creșterea sau capacitatea de reînnoire și unde o vei experimenta, precizează yourtango.com. În funcție de plasarea casei sau a semnului, poziția lui Pluto indică putere, moarte sau un fel de transformare,.

A avea pe Pluto într-o anumită casă astrologică ar putea însemna că ai un control bun asupra ta, ceea ce înseamnă că ai un sentiment de rezistență și putere asupra vieții și a împrejurimilor tale. De exemplu, cineva cu Pluto care tranzitează casa a opta sau a șasea poate simți nevoia să se schimbe fizic și emoțional.

Dar există aspecte negative ale faptului că îl ai pe Pluto într-o anumită casă și ar putea indica un anumit tip de luptă pentru putere în interiorul tău sau al altora. Uneori, acest lucru se arată în faptul că o persoană este manipulatoare pentru a obține ceea ce dorește.

În prezent și până în 2024, Pluto locuiește în zodia Capricornului.

Deoarece Pluto se mișcă atât de încet, energia sa definește problemele și provocările generațiilor întregi, atât la nivel cultural, cât și personal. Din acest motiv, este cunoscută ca o planetă generațională.

Spre deosebire de această planetă generațională, planetele noastre personale includ Marte, Venus, Mercur, Soarele și Luna; planetele transpersonale includ Jupiter și Saturn, celelalte două planete generaționale sunt Uranus și Neptun.

Este interesant de văzut cum influența lui Pluto se schimbă de la o generație la alta, definind greutățile dintre părinți și copii.

Fiind una dintre cele mai lente mișcări ale planetelor, cât timp rămâne Pluto în fiecare semn? În ultimii 100 de ani aproximativ, Pluto a tranzitat doar prin șapte semne zodiacale. Pluto petrece aproximativ 12 până la 31 de ani în fiecare semn zodiacal și durează aproximativ 248 de ani pentru a tranzita prin toate cele douăsprezece semne.

Date și semnificații ale tranzitului lui Pluto

Există un aspect al creșterii și reînnoirii în tot ceea ce facem și deși este dificil să treci prin tranziții, Pluto are un mod de a afecta fiecare semn în felul său.

Există un mare beneficiu în a cunoaște totul despre Pluto în semnul tău, indiferent dacă ești pasionat sau avansaț în studiul astrologiei.

Pluto în Berbec (1823 - 1853)

Sub energiile lui Pluto, dragostea de acțiune a Berbecului se transformă în nerăbdare și insistență pentru a-și obține propria cale.

Berbecul este conducător și, în acest semn zodiacal, planeta emană trăsături de conducere. Berbecul din Pluto arată inițiativă și preia controlul într-un mod bun.

Când Pluto era în Berbec, planeta însăși încă nu fusese descoperită; totuși, Lumea Nouă a fost descoperită în acest interval de timp. Pluto se va întoarce la Berbec în anul 2068.

Continuarea pentru celelalte zodii o găsiți pe ASTROSENS!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel