Implicarea PDL în Piața Universității: Macovei, gata de protest. Silviu Văduva, biciclist. Preda, împotrivă
Data publicării:
Autor: Cristina Alexandrescu
WhatsApp
rosia-montana
rosia-montana

Sursa foto: Facebook, Cristian Vasile[/caption]

Fostul ministru al Justiției, Monica Macovei, se declară gata să organizeze proteste de stradă. "Protestele de stradă trebuie să continue până e evident, cu dovezi, că acest proiect se opreşte. Am avut o fază, după prima duminică, atunci când Ponta a spus că "strada a învins" şi, după câteva ore, am aflat că nu a fost aşa, proiectul e în Parlament, Ponta nu l-a retras, deşi putea", spune Macovei într-un interviu pentru ziare.com.

Silviu Văduva, protest pe bicicletă

După câteva ore în care a monitorizat discret organizarea protestului bicicliștilor, echipat precum un biciclist pasionat pentru a se pierde în peisaj, consilierul PDL, Silviu Văduva, iese la înaintare pentru a obţine un raport complet de la liderul bicicliștilor, Marian Ivan, în legătură cu mersul lucrurilor, așa cum relatează Cancan.ro.

Cristian Preda, primul din grupul intelectualilor care se delimitează de proteste

Preda militează pentru capitalismul prin re-industrializare într-un articol pe blogul personal:

Un om politic care se sperie când aude cuvântul “cianură” nu va putea susține vreun proiect industrial pe termen mediu. Or, una dintre problemele cele mai grave ale României e re-industrializarea. Uitați-vă cât de importante sunt exporturile industriale pentru România și veți înțelege că economia noastră nu va putea supraviețui din ecologie. Bâlbâiala clasei politice în această privință a fost consensuală. Niciun politician român n-a îndrăznit să afirme în ultimele săptămâni: “vreau exploatarea capitalistă a resurselor naturale”. Nu e însă sigur că majoritatea cetățenilor e încântată de ecologia care se manifestă agitând peturi pe caldarâm. În ceea ce mă privește, caut aliați pentru o politică în favoarea capitalismului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel