Împăcarea anului. Termen pentru Andreea Marin
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Andreea Marin s-ar putea împăca cu hoţii care i-au spart locuinţa în urmă cu un an, după ce Curtea de Apel Bucureşti (CAB) a acordat un termen pentru 6 septembrie 'pentru a da posibilitatea părţilor să încheie un acord de mediere'.

În vara anului trecut, patru persoane au spart locuinţa Andreei Marin şi a lui Tuncay Ozturk, soţiul acesteia, furând 1.000 de lei şi mai multe bijuterii. Cei patru - Dragoş Sever Cristea, zis 'Soare', Marian Alexandru Stănică, zis 'Moflea', Georgian Marius Costache, zis 'Moldoveanu' şi Adrian Toma - au fost prinşi la scurt timp de poliţiştii ilfoveni şi arestaţi preventiv.

Ei au fost condamnaţi pe 20 aprilie de Judecătoria Buftea astfel: 4 ani şi 6 luni de închisoare - Dragoş Cristea, câte 4 ani de închisoare pentru Marian Stănică şi Georgian Costache, pentru furt calificat, şi 2 ani şi 6 luni de închisoare pentru Adrian Toma, pentru complicitate la furt calificat.

Judecătoria Buftea a admis acţiunea civilă formulată de Andreea Marin şi i-a obligat pe inculpaţi la plata în solidar a sumei de 1.000 lei, reprezentând daune materiale şi 1.300 lei daune morale.

'În baza art. 397 alin. 3 din Codul de procedură penală dispune restituirea bunurilor ridicate cu prilejul percheziţiei domiciliare efectuate la data de 16.09.2015 la imobilul din oraşul Pantelimon', au decis magistraţii Judecătoriei Buftea. Decizia a fost atacată de cei patru inculpaţi, care sunt arestaţi preventiv, iar dosarul a ajuns la CAB, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel