Data actualizării:
Data publicării:

Imaginile zilei cu liderii politici de la București la meciul României cu Ucraina / foto

Autor: George Eduard Caramiciu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin
Meciul de la EURO 2024 are loc chiar în acest moment, iar liderii politici s-au arătat la fel de extaziați ca și fanii sportului. Mulți dintre aceștia și-au declarat susținerea față de echipa României pe rețelele de socializare, mergând chiar la fața locului pentru a fi alături de suporterii români.

Meciul EURO 2024 - primul meci al Tricolorilor, este cu Ucraina, iar spațiul de „luptă” este pe stadionul celebru Allianz Arena din Munchen. Meciul va fi transmis live pe multe platforme, însă nu și starea de spirit a politicienilor.

Cum arată liderii politici români la meciul România - Ucraina, de la EURO 2024

Marcel Ciolacu și George Simion sunt liderii politici care sunt prezenți la meciul EURO 2024, pozând cu fanii români. Aceștia au luat locuri printre ceilalți înfocați ai fotbalului, urmărind chiar în acest moment meciul de la fața locului.

George Simion a mers împreună cu soția sa, purtând tricoul „Tricolorilor”. Acesta este obișnuit cu astfel de evenimente deoarece este un mare înfocat al fotbalului - părtaș la mai multe galerii.

 

Deși nu este la fel de vocal în ale fotbalului precum Simion, Marcel Ciolacu s-a deplasat și el la meciul România - Ucraina pentru a-i susține pe români. El a pozat cu suporterii români, strigând și el „Hai, România!”.

 

 

Mergând de sus în jos pe scara ierarhică, am observat că și anumiți primari sunt prezenți la celebrul eveniment sportiv - doar că nu în Germania.

Astfel, îl vedem și pe primarul Constanței - Vergil Chițac, cum se bucură de momentele tensionate, chiar de la Parcul Gării din Constanța, acolo unde mai mulți constănțeni pot viziona în aer liber meciul.

 

 

Nicolae Ciucă nu este prezent la meciul EURO 2024 România-Ucraina, spre deosebire de Marcel Ciolacu și George Simion, dar nimic nu-l oprește din a viziona meciul din confortul casei sale. Acesta declară susținerea față de echipa României.

 

Mircea Geoană este și el cu sufletul alături de echipa națională, chiar dacă nu este prezent pe stadionul din Munchen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel