Imaginile UMILINȚEI. Ce a pățit un veteran de război de Ziua Națională
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Veteran umilit de 1 decembrie
Veteran umilit de 1 decembrie
Un veteran de război din Vâlcea a avut parte de un moment de umilință.

În imaginile devenite virale pe Facebook se observă cum un veteran de război, cu o mână pe un toiag și în cealaltă având un steguleț tricolor pentru care a îndurat ororile frontului, nu este felicitat de Ziua Națională a României, fiind ignorat de majoritatea oficialităților și a oamenilor care trec pe lângă dânsul ca și cum nu ar exista. Cei care îl ignoră uită că fără jertfa sutelor de mii de români din cele două războaie mondiale nu am avea ce să sărbătorim de 1 decembrie.

Iertare dumneavoastrã, domnule  veteran de război!

Reacțiile internauților nu au întârziat să apară. Sute de mesaje au taxat atitudinea sfidătoare a celor care nu l-au salutat pe veteranul de război, umilit chiar de Ziua Națională a României. Iată câteva dintre comentarii:

Respect veteranului! Au trecut pe acolo doar sa fie remarcați de Prefect. ISTORIA CARE ERA ÎN FAȚA LOR, DIN PĂCATE, NU AU VĂZUT-O!

Glorie și recunoștință veșnică eroilor neamului nostru românesc! Rușine să le fie! Acele "duoamne" erau preocupate să se uite la cameră, să fie filmate, nici măcar privirea nu și-au îndreptat- o spre acel bătrân care are o întreagă istorie în spate, dar ce să știe "dânsele "de istorie. ..le cădeau genele dacă priveau și spre acel "mic" om, dar "mare" la stat, salutându-l în semn de recunoștință pentru tot ce a îndurat pe front, ca poporul nostru să existe, să ne unească. RESPECT DOMNULE!

Ce păcat că din cauza timpurilor, grabei și indiferenței, nu putem privi mai departe de lungul nasului nostru și ratăm momente unice! Profundă recunoștință, va doresc ani mulți și liniștiți, iar în anul următor poate ne vom trezi la mai multa ,, considerație!" Scara de valori nu este aceeași la fiecare!

Nu avea mâna liberă zic unii, dar puteau să se încline în fața lui că nu le picau neuronii!

Asa trec ei și prin viață, nu văd valorile de lângă ei, văd doar interese !
Recunoștința domnului veteran !

Mult respect Domnului Veteran! Datorită lui şi celor ca dumnealui existăm astăzi ca neam şi țară! Ruşinos pentru cei care nu ştiu să respecta valorile!

Îi comemorăm prin discursuri lungi, dar când să trecem la fapte.....ne facem că ploua! Urât!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel