Imaginile cu Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, despre care Mircea Badea spune: N-am văzut ceva mai tare de când sunt pe planetă. V-ați fi gândit că vine și președintele României... Greșit!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Mircea Badea a arătat imaginile momentului, ridicând și o întrebare cheie despre președintele țării. 

”N-am văzut ceva mai tare de când sunt pe planeta Pământ” a spus Mircea Badea despre imaginile cu premierul Marcel Ciolacu și partenerul de coaliție, liderul PNL, Nicolae Ciucă: ”Ei trag undeva în sus. Ei fac parte din Iron Dome? Ei țintesc sus, corect! Zici că trage după ciori. Pare genul de-l pui pe sol și te pui și tu pe sol și tragi cu pușcociul”.

”Dar destul de tari secvențele, fotografiile mi se par tari” a mai afirmat realizatorul ”În Gura Presei”, care a precizat că liderii politici erau la o expoziție: ”Este Black Sea Defense and Aerospace, cea mai mare expoziție de tehnică militară și de securitate din zona Europei de Est. V-ați fi gândit că vine și președintele României care vrea să fie secretarul general al NATO. Greșit! A fost cu bicicleta pe munte și acolo, la un moment dat, pe munte, lângă țoaglă, s-a oprit și a zis despre Patriot, Ucraina și toate alea”. 

”Dl. președinte nu lucrează? Se dă cu bicicleta miercurea?”

”Dacă tot faci declarații, nu faci de pe munte, de lângă tăpșan, faci chiar de la expoziția de tehnică militară, foarte importantă înțeleg. Plus că ce zi e astăzi? Miercuri! Dl. președinte nu lucrează? Se dă cu bicicleta miercurea? Eu, acum, dacă vreau să mă duc cu bicicicleta, pot? Nu pot, că sunt la serviciu. A zis că, dom`ne, nu, o să se decidă CSAT-ul, de parcă ar fi o entitate extraterestră, dacă nu celestă, exterioară nouă și voinței noastre și pogoară și ne spune: muritorilor, iată ce am decis”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel