Imagini virale cu un urs care pare că dansează. Cum a fost surprins animalul în pădure
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
captură video
captură video
Sigur că ursul nu dansează, dar imaginile sunt senzaționale și, cu puțină imaginație, îl putem vedea și ca în mijlocul unei reprezentații artistice.

Fotografiile cu un urs au devenit rapid virale, după ce un bărbat din Canada a instalat o cameră de filmat în pădure. Cu speranța de a captura momente din viața animalelor sălbatice, a avut parte de o surpriză de proporții atunci când a descoperit că ursul a prezentat o adevărată coregrafie în fața camerei.

În secvența video, animalul este surprins stând pe două picioare și coborând ușor, cu labele superioare deasupra capului, având ca sprijin un copac. Este evident că ursul încerca să-și scarpine spatele în acel moment, însă mișcările sale par a imita mai degrabă un dans contemporan. Este și motivul pentru care pe rețelele sociale au apărut numeroase versiuni cu melodii diferite care par să se potrivească de minune cu "ritmul" mișcărilor animalului.

                                                                                       

Tom McClelland, bărbatul care a amplasat camera de supraveghere, a postat imaginile în mediul online și a scris la descriere: „Ursul sexy care dansează”. McClelland a povestit pentru publicația Storyful că, de-a lungul anilor, a reușit să obțină multe momente impresionante cu animalele din pădure, dar niciodată nu a văzut așa ceva. A mai surprins urși scărpinându-se de scoarța copacilor dar "niciodată cu atâta grație și ritm". Acesta spune că a filmat și păsări în mijlocul dansului de îmăerechere, un moment fascinant, dar și veverițe care se țin în brațe precum oamenii, cu capul plecat pe umeri și mâinile în jurul gâtului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel