Data actualizării:
Data publicării:

Imagini terifiante cu ororile Hamas. Ela Chaimi, soția românului ținut ostatic: Vă puteți imagina că teroriștii au făcut așa ceva? E un alt nivel de brutalitate / video

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Stiri
WhatsApp
FOTO: CRIȘAN ANDREESCU
FOTO: CRIȘAN ANDREESCU
Ela Chaimi, soția românului ținut ostatic de Hamas, a acordat un interviu în exclusivitate pentru DC News.

Ela Chaimi nu are nicio informație despre soțul ei. Nu știe dacă mai este în viață. Nu știe nimic despre omul iubit, despre tatăl copiilor ei. A venit în România pentru a cere ajutor autorităților noastre.


„Ambasadorul român în Iordania este fostul șef al SRI și are contacte foarte bune. Cred că sunt perspective bune pentru soțul dumneavoastră astfel încât să poate fi eliberat. Poporul român se roagă pentru dumneavoastră. Aveți de gând să vă achiziționați o locuință și în România? Pentru că e un privilegiu să fi cetățean a două țări?”, a întrebat-o Bogdan Chirieac în interviul pentru DC News.


„Acum două-trei luni, plănuiam să mergem în România în vacanța de iarnă. Sunt sigură că după ce Tal va fi eliberat, va veni în România”, a spus Ela Chaimi.

Ela Chaimi are trei copii și este însărcinată


„Vreau să spun un lucru: cred sincer în pace. Cred că oamenii pot trăi împreună. Dar de data asta, este diferit de alte situații. Sunt însărcinată. Imaginați-vă că au luat o femeie însărcinată în 8 luni, i-au tăiat burta, i-au scos copilul și l-au împușcat. Vă puteți imagina așa ceva? Este un alt nivel de brutalitate și de terorism. Nu-mi pot imagina prin ce trece soțul meu în aceste momente, nu-mi pot imagina. Încerc să nu mă gândesc, pentru că aș începe să plâng”, a mai zis Ela Chaimi.

3. -imagine fara descriere- (roman-rapit-de-hamar-sot-ostatic_01939200.jpg)


„Soțul meu nu știe nici măcar că suntem în viață. Ultimul lucru pe care îl știe despre noi este că erau teroriști în kibuț și că eu nu aveam ușă care să se închidă la adăpost. Acesta este ultimul lucru”, a conchis femeia.

VEZI ȘI: Ela Chaimi, soția românului ținut ostatic: Cum a început coșmarul. Acest detaliu nu părea că are importanță, dar ce a urmat e înspăimântător - https://www.dcnews.ro/ela-chaimi-sotia-romanului-tinut-ostatic-cum-a-inceput-cosmarul-acest-detaliu-nu-parea-ca-are-importanta-dar-ce-a-urmat-e-inspaimantator_936225.html

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel