Imagini sfâșietoare. O femeie și-a bătut câinele cu bestialitate
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ
O femeie din Cluj și-a bătut cu sălbăticie câinele, totul fiind filmat de un trecător. Polițiștii au pornit o anchetă după ce imaginile pline de cruzime au ajuns în spațiul public.

O femeie și-a lovit câinele fără oprire, deoarece el s-a oprit din mers. Scenele teribile s-au petrecut pe Someș, în zona Parcului Ferovial. Agenții de poliție din Cluj o caută pe stăpâna patrupedului chinuit.

Imaginile au apărut în spațiul public, fiind postate de o persoană care era în trecere în momentul în care femeia a început să îi aplice numeroase lovituri animalului de companie. La un moment dat, câinele se opreşte, iar atunci femeia începe să îşi lovească animalul cu palmele şi să îl tragă de lesă. Mai mult, aceasta pune piciorul pe gâtul bietului animal. Ploaia de lovituri a continuat până când câinele abia mai poate să se ridice de la pământ. Toate aceste imagini au ajuns şi la polițiști.

Autoritățile au deschis un dosar penal pentru rănirea şi schingiuirea animalelor. În continuare, femeia este căutată de poliție. Oricine are detalii despre persoana care apare în filmare este rugat să sune la poliție, informează Monitorul de Cluj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel