Imagini REVOLTĂTOARE. Un deputat a mâncat ciorbă și a vorbit la telefon în timpul unei ședințe a comisie parlamentare
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ
Un deputat a decis să îmbine utilul cu plăcutul așa că în timpul unei ședințe a comisiei parlamentare a mâncat ciorbă și a vorbit la telefon, în loc să fie atentă la subiectele discutate.

S-a întâmplat în Republica Moldova, iar personajul principal este deputatul socialist Ala Dolință. Aleasa poporului a mâncat ciorbă și a vorbit la telefon în timpul unei ședințe a comisiei parlamentare, scrie JurnalTv.md.

La ședința Comisiei juridice, numiri și imunități, care s-a desfășurat online, deputatul PSRM Ala Dolință s-a aflat într-o cafenea. Pe parcursul ședinței, aceasta a vorbit la telefon, iar la un moment dat, aceasta a mâncat cu poftă o ciorbă. Imaginile au revoltat o țară întreagă. În schimb, colegii deputatei s-au amuzat. Președintele Comisiei, Vasile Bolea, i-a spus poftă bună colegei de fracțiune, atrăgându-i atenția că mai este puțin timp până se termină ședința. Totuși, femeia nu s-a lăsat intimidată de observația colegului său și și-a continuat prânzul. A deconectat camera abia după ce ceilalți membri ai comisiei au insistat să o facă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel