Imagini GREU de privit. Kola Kariola: „Festivalul Yulin s-a mutat în România”
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Kola Kariola a distribuit imagini greu de privit pe Facebook și face apel la ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, pentru a întemeia Poliția Animalelor.

„Zice cetățeanul că are comuna/satul/localitatea câini pe străzi. Cetățeanul ăla care tocmai ce a aruncat niște pui din curte și are cățeaua nesterilizată care produce an de an serii peste serii de pui, cu care chiar el populează străzile. Ăsta e cetățeanul cel mai indignat! Și primarul sare, că e rost de vot, și adună câinii de pe stradă. În halul în care vedeți, și care ajung în lagărele de exterminare unde, pe bani grei și din buzunarele cetățenilor, sunt uciși. Dar primarul și-a luat un vot! L-a plătit tot din banul cetățeanului”, se arată în postare.

„Ca să înțelegeți despre ce este vorba, câinii sunt capturați din Giurgeni, județul Ialomița, și duși în Fetești, la ecarisajul deținut de DADPP Fetești. Sunt informații pe care le-am primit și noi, imaginile sunt publice pe Facebook. Nu ne putem deplasa personal să verificăm, dar le puteți cere celor de la DSVSA Ialomița să verifice. De fapt, asta este competența lor!

Domnul ministru Vela, Poliția Animalelor cum ar gestiona asemenea orori? Cum DSVSA Ialomița a autorizat un astfel de transport pentru animale vii? Oare angajații au citit măcar un articol din lege la viața lor înainte să pună «autorizat» pe un asemenea sinistru mod de transport? Sau de capturare?”, mai scrie Kola Kariola.

Vedeți mai jos postarea:

????ATENTIE! IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOTIONAL! Sunt imagini pe care le-am primit in privat. Imagini care arata cum...

Publicată de Kola Kariola pe Vineri, 7 august 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel