Imagini emoționante cu Toni Kroos, după ultimul său meci la Real Madrid. Lacrimi și ovații pentru mijlocașul legendar al madrilenilor / video
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Toni Kroos, mijlocașul german de la Real Madrid, și va încheia cariera sportivă după EURO 2024.

Real Madrid a câștigat cel de-al 15-lea trofeu Champions League, după ce s-a impus cu 2 - 0 în fața echipei Borussia Dortumund în finala de pe 1 iunie 2024. Pentru Toni Kroos, mijlocașul german al madrilenilor, a fost ultima sa partidă pentru echipa de pe Santiago Bernabeu.

Acesta a anunțat în urmă cu câteva zile că își va încheia cariera de fotbalist după EURO 2024.

Într-un interviu de la finalul partidei cu Borussia Dortmund, Toni Kroos a declarat că și-a îndeplinit visul de a se retrage din forbal în glorie.

„Chiar m-am bucurat de ultima săptămână, a fost o atmosferă incredibilă, am încercat să mă concentrez la finală, pentru că era un meci pe care ne-am dorit să îl câștigăm. M-am pregătit toată săptămâna.

Prima repriză nu a fost cum ne doream, dar nu contează, echipa asta merge întotdeauna mai departe, trebuie să marchezi goluri ca să ne învingi, pentru că dacă nu faci asta, în final se întâmplă exact pe dos. Sunt foarte fericit să mă retrag așa, nu există o manieră mai bună.

Îmi va fi dor, cu siguranță, dar mi-am dorit să mă retrag în acest fel, ca în această seară, și sunt foarte fericit“, a spus Toni Kroos.

La finalul partidei, mijlocașul german a fost surprins cu lacrimi în ochi, când și-a luat rămas bun de la colegi și de la suporterii lui Real Madrid. Acesta a fost îmbrățișat și purtat pe brațe de coechipieri.

CITEȘTE ȘI        -        De ce victoria echipei Real Madrid în finala Champions League este o șansă uriașă pentru FCSB

@marca.en Toni Kroos says goodbye in tears ???? REAL MADRID LEGEND ???? #realmadrid #ucl #championsleague #tonikroos #soccer #legend #viral ♬ original sound - MARCA in English ????????

@hailsshots doing his iconic walk again.. DON TONI KROOS. ???????? #kroos #realmadrid #tonikroos #ucl #fyp #foryoupage #halamadrid ♬ suono originale - Overlord ♱

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel