Polițist decedat într-un accident la Reșița. Imagini dramatice, transmise live
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
FOTO: ISU Caraș-Severin
FOTO: ISU Caraș-Severin
Accident grav în această după-amiază la Reșița. Presa locală a transmis imagini live pe rețelele de socializare. 

UPDATE: În urma accidentului de la Reșița, bărbatul încarcerat din autoturism a decedat la spital. Acesta era polițist în cadrul IPJ Caraș-Severin. Avea doar 34 de ani. Reprezentanții instituției au confirmat informația. 

”Suntem alături de familia colegului nostru care astăzi și-a pierdut viața într-un tragic accident rutier, produs pe strada Timișoarei din Reșița. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că autoturismul condus de acesta, din direcția Câlnic către Triaj, pe fondul unui carosabil umed, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un ansamblu de vehicule, care circula din direcția opusă, în urma impactului, polițistul decedând”, se arată într-un comunicat de presă. 

Politiștii rutieri vor deschide un dosar penal și vor continua cercetările în acest caz, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

- Știrea inițială - 

Un grav accident de circulație a avut loc în această după-amiază pe strada Timișoarei din Reșița. Șoferul unui autoturism a rămas încarcerat în urma impactului violent cu un TIR. 

Două echipaje de pompieri, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, și o autospecială de descarcerare, au intervenit la fața locului a precizat ISU Caraș-Severin. De asemenea, o ambulanță a Serviciului Județean a intervenit și preluat victima imediat după descarcerare. 

La fața locului poliția a intervenit după ce un scandal a izbucnit după accident. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a vedea exact cauzele producerii accidentului. 

Imagini de la locul accidentului: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel