IMAGINI de groază din parcurile Capitalei. GALERIE FOTO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Jurnalistul Radu Tudor se numără printre cei care au constatat ce se întâmplă în parcurile din București. 

”Parcul Herăstrău, mai 2021, primar general Nicușor Dan #PNL” a scris jurnalistul Radu Tudor pe Facebook, acolo unde a postat fotografiile din galeria foto. 

Ana Birchall: Mă deranjează cumplit

”Domnule primar general Nicușor Dan, faptul că dvs. nu vă tundeți podoabă capilară pe mine nu mă interesează absolut deloc! În schimb, faptul că dvs nu vă îndeletniciți să tundeți iarba din parc nu numai că mă interesează, dar mă și deranjează cumplit! Este inadmisibil cum arată acest parc (în care merg de ani de zile) aflat în directa dvs. subordonare! Este adevărat că nici părculețul din apropiere, aflat în subordinea doamnei primar din sectorului 1, nu arată mai breaz ci arată la fel de jalnic cu pubele de gunoi pline și aceeași iarbă netunsă. La fel arată și parcul Bordei! Este inacceptabil, lipsit de orice bun simt și respect față de un părinte care, în loc să se bucure de timpul liber cu copilul lui în parc, (eventual să simtă și acel miros absolut superb de iarbă crudă, tăiată), stă stresat că oricând copilul lor poate fi înțepat de o căpușă! La fel și pentru iubitorii de animale care sunt stresați că oricând cățelul lor poate fi înțepat de o căpușă! Chiar nu vă este așa puțină rușine de ați lăsat parcurile astea, și nu numai, în paragină? Poate totuși va faceți treaba de gospodari și luați măsuri urgențe!?? Cât poate fi de greu să se tundă iarba? Ați auzit de mașini de tuns iarba???” a scris Ana Birchall pe Facebook, acolo unde a postat fotografii din parc, pe care le regăsiți, de asemenea, în galeria foto.  

Cum ar fi trebuit să arate parcurile administrate de PMB

Aceeași situație este și-n alte parcuri din București, parcuri care, în ciuda celor care spun ”așa era și pe vremea lu` Firea” sau ”așa e de 30 de ani, nu s-a făcut nimic”, nu au fost, cel puțin în ultimii 10 ani, în această situație. În urmă cu o săptămână, Parcul Carol I, spre exemplu, arăta ca un loc părăsit: plin de buruieni, cu bănci rupte, cu pavele scoase și aruncate la întâmplare, cu crengi rupte de vânt și copaci bătrâni și netoaletați, care pot fi oricând un pericol pentru cetățeni. 

Primăria Municipiului București, prin Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti, este responsabilă de parcurile: Parcul Regele Mihai I (fost Herăstrău), Parcul Mioriţa, Parcul Cişmigiu, Parcul Floreasca, Parcul Tineretului, Parcul Circul de Stat, Parcul Carol I, Parcul Bordei, Parcul Izvor, Parcul Unirii. 

Dacă vă uitați pe site-ul oficial, veți vedea cum ar fi trebuit să arate parcurile și cum au arătat cândva, nu în mandatul lui Nicușor Dan. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel