Imagini controversate cu Ion Petruș Stan, subprefectul PSD din Călărași. ”Nu știu dacă încalcă statutul partidului pentru că apare în chiloți”
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
capturi video
capturi video
Imagini controversate cu deputatul Ion Petruș Stan, subprefectul PSD din județul Călărași, au ajuns în spațiul public. 

Se pare că social-democratului îi place atât de mult - să zicem- ”distracția”, încât a ajuns în tot felul de ipostaze: ba în chiloți pe balcon sau pe bancheta din spate a unei mașini, ba pictat pe față în timp ce doarme dus, ba cu un pistol la brâu și imaginile continuă! Într-o ipostază, pare că a adormit în lift. 

Ion Petruș Stan s-ar fi dezlănțuit chiar la petrecerile organizate în cadrul rețelei interne PSD de tineret din județ. 

”E un comportament incalificabil, disgrațios și nu are nimic în comun cu demnitatea onorantă a funcției” a reacționat social-democratul Rareș Hopincă, primar ales al Sectorului 2, la Antena 3. 

”Dar poate e noua politică a partidului, vizavi de tineret, ce problemă aveți dvs?” a reacționat ironic analistul politic Bogdan Chirieac. 

Întrebat dacă-l mai lasă în PSD, Rareș Hopincă a răspuns: ”Nu știu dacă încalcă statutul partidului pentru că apare în chiloți, nu cred că avem această prevedere, dar e comportament reprobabil, fără vreo legătură cu demnitatea în care a fost propusă”. 

Iată imaginile: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel