Imaginea care va dispărea din Sectorul 4. Daniel Băluţă, anunţ
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Daniel Băluţă, primarul Sectorului 4, anunţă un proiect de desfiinţare a cablurilor de pe stâlpi şi trecerea lor în subteran. 

Daniel Băluţă, primarul Sectorului 4, anunţă lansarea unui proiect prin care încrengătura de cabluri care sunt agăţate de stâlpi va dispărea, acestea urmând a fi trecute în subteran. Vorbim despre zona străzii Turnu Măgurele, proiectul urmând a fi implementat o dată cu executarea lucrărilor de lărgire a arterei de circulaţie. 

"Sunt locuri în care, ca simplu trecător, nu poți spune cu certitudine dacă stâlpii țin cablurile, sau dacă nu cumva cablurile susțin stâlpii. Așa a fost până acum și în zona Apărătorii Patriei, unde de trei din stâlpii de telegraf pare să depindă întregul sistem de telecomunicații al Sectorului 4. Cine și ce cabluri deține pe stâlpi, nici cei care le-au montat nu prea mai știu.

Eu știu însă, cu siguranță, că îmi doresc să le pot spune oamenilor care trec prin zonă ”Privește cerul!”, așa că, foarte curând, toate aceste rețele nesfârșite de cabluri vor dispărea, în pământ, o dată cu lucrările de lărgire a străzii Turnu Măgurele", anunţă primarul Daniel Băluţă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel