Ilona Brezoianu, pozitivă la COVID. Marius Manole, dialog AMUZANT în LIVE: N-aș zice că ești pe moarte! Dacă așa ar arăta toți, am face "Miss Cimitir"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Marius Manole și Ilona Brezoianu au făcut haz de necaz după ce actrița s-a infectat cu coronavirus. 

În urmă cu doar câteva ore, Marius Manole, care era alături de Medeea Marinescu, Lia Bugnar și Anghel Damian, a intrat LIVE pe Instagram cu Ilona Brezoianu, care se află acasă, infectată cu coronavirus. 

Dialogul dintre ei a fost extrem de amuzant și chiar dacă Ilona Brezoianu nu trece prin cele mai bune momente din cauza virusului, cei doi actori au încercat să facă haz de necaz.

Anghel Damian: Ilona Brezoianu, am văzut pe rețelele de socializare ale Teatrului de Comedie că din cauza îmbolnăvirii unui actor, s-a anulat spectacolul.

Marius Manole: Dar ce, ai luat streptococ?

Ilona Brezoianu: Da, am luat!

Marius Manole: Și cum vă "simteți"?

Ilona Brezoianu: Mă, e o bucurie, ce să zic! Recomand cu căldură.

Marius Manole: Recomanzi să luăm și noi acest streptococ?

Ilona Brezoianu: Da, da, e foarte bun! Știi cât de bun e și cât de bine te simți de la el? Face bine la gât, la cap, la plămâni... e o bucurie.

Marius Manole: Dar știi că arăți bine? Nu arăți rău! N-aș zice că ești pe moarte. Dacă așa ar arăta toți oamenii în pragul decesului ne-am dori cu toții, am face "Miss Cimitir".

Ilona Brezoianu: Ieri eram bine... (...) Mergeți să jucați în spectacol? Ce tare.

Anghel Damian: Fugim de incidență!

Marius Manole: Jucăm Ilono, până nu ne-or închide ăștia iar, am luat toate orașele la pas! Unde crește incidența noi fugim, unde a trecut de 3, fugim în alt oraș ca ăla de n-am voie să zic cu cortu' (n.r. expresia românească: ca ţiganu’ cu cortu’)

Marius Manole: "La mine nici Covidul nu trage. Eu de aia trăiesc singur că nu trage nimic la mine, tot ce se apropie se arde"

Ilona Brezoianu: Noi aveam pe 4 - 5 octombrie la Timișoara, dar nu știu ce să zic. 

Lia Bugnar: Poate-ți revii Ilona. 

Ilona Brezoianu: Păi nu e că nu-mi revin, dar eu cred că o să crească foarte mult. 

Marius Manole: Ne cheamă lumea să jucăm în Marea Britanie! Unde să mergem dacă e plin de COVID peste tot, cum te-ntorci, hop COVIDU'. Ne suflă în ceafă COVIDU'

"Aș trece diseară pe la tine la un vin, dar mi-e că-mi dai nenorocirea aia!", i-a mai spus Marius Manole actriței. 

"Te rog! Măi, dar te aștept cu mare bucurie, cum să nu.  Într-un fel mi-e ciudă, mă, Marius, că tu care ai fost pe peste tot, toată ziua numai o petrecere ai fost nu ai luat nimic", a continuat Ilona Brezoianu, în glumă. 

"Da, dar la mine nici Covidul nu trage. Eu de aia trăiesc singur că nu trage nimic la mine, tot ce se apropie se arde", a mai spus Marius Manole.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel