Data actualizării:
Data publicării:

Ilinca Vandici admite că terapia a făcut-o să treacă mai ușor peste despărțirea de Andrei Neacșu

Autor: George Eduard Caramiciu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursă foto: Facebook/ Ilinca Vandici
Sursă foto: Facebook/ Ilinca Vandici
Ilinca Vandici s-a confruntat cu depresia atât în urma despărțirii, dar și în urma nașterii fiului său.

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu erau cunoscuți pentru relația lor, iar anunțul despărțirii a șocat întreg publicul român. După momentul critic, Ilinca Vandici a vorbit de mai multe ori pe subiect spunând că recuperarea a fost una grea, iar motivele divorțului sunt și astăzi controversate pentru mulți. După ani întregi de relație, cei doi au ales căi separate, chiar dacă Ilinca și fostul partener au și un copil împreună. 

Și după naștere, Ilinca s-a confruntat cu momente de depresie peste care a putut trece doar cu terapie de specialitate. Prezentatoarea mai este cunoscută și pentru educația pe care o oferă fiului ei, pe care încearcă să-l „obișnuiască cu feminitatea și frumosul”, așa cum spunea ea în trecut.

„Avem de multe ori tendința să purtăm măști sociale, nu pentru că nu am fi autentici, ci doar din dorința de a ne proteja sau de a ține pentru noi anumite aspecte mai neplăcute ale vieții noastre. Iar atunci poate ascundem de multe ori durere în spatele unui zâmbet. Personal, am vorbit deschis de fiecare dată despre episoadele prin care am trecut, despre lucrurile pe care le-am simțit, tot din dorința de a da curaj și altora să se deschidă.”, a declarat Ilinca Vandici pentru okmagazine.ro.

Mulți dintre urmăritorii săi au recunoscut că le sunt de ajutor sfaturile ei

Vedeta a mai precizat că, datorită canalului său de Youtube, unde are câțiva dintre cei mai aleși invitați, a putut primi foarte multe mesaje frumoase de la fanii săi, lucru care nu a putut decât s-o bucure.

Ilinca reprezintă un ajutor pentru mulți dintre urmăritorii săi, acest detaliu fiind recunoscut chiar de proprii abonați. De asemenea, emisiunile Ilincăi Vandici, din mediul online, sunt unele dintre cele mai vizualizate conținuturi, făcând-o astfel pe Ilinca și o influenceră de succes.

„Este vorba aici de depresia post-natală, despre care am ales să vorbesc deschis în mai multe episoade pe canalul meu de YouTube, și am avut surpriza să primesc atât de multe mesaje din partea celor care mă urmăresc, care au experimentat depresia sunt o formă sau alta. Bucuria a venit tocmai din faptul că mi-au mărturisit că le-a fost de ajutor destăinuirea mea. Personal am găsit ajutor în cadrul terapiei pe care o urmez și în ziua de azi”, a mai spus ea potrivit sursei menționate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel