Iliescu vrea să-l dea în judecată pe Mărieș
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
ion iliescu
ion iliescu

Preşedintele de onoare a PSD "Am spus-o şi o repet: este un fals ordinar, nu ştiu dacă este bine să mă cobor să răspund tuturor puşlamalelor", a spus Iliescu, într-o declaraţie de presă dată vineri la ieşirea de la Congresul Blocului Naţional al Revoluţionarilor "1989 - România!" la care a participat.

Întrebat dacă îl va da în judecată pe Mărieş pentru că i-a atribuit documentul despre care fostul preşedinte susţine că este un fals, Iliescu a declarat că se consultă în prezent cu avocaţii.

"Mă consult cu avocaţii şi vom vedea. Din păcate, aceşti «nimeni» asta caută: să mă târască în tot felul de procese, de chestiuni din astea ca să câştige notorietate. Şi pentru asta se folosesc de cele mai mârşave mijloace", a spus Iliescu, citat de Mediafax

Întrebat dacă va cere o expertiză pentru a stabili veridicitatea presupusul decret prezentat de Mărieş, Iliescu a răspuns: "Eu? Să ceară cei care susţin asta".

Anterior, în timpul discursului rostit în faţa delegaţiilor de la congresul revoluţionarilor, Iliescu a spus că documentul prezentat de Mărieş şi de alţi doi jurnalişti într-o conferinţă de presă de joi este o plastografie.

"Am văzut cum mi-au falsificat scrisul", a spus Iliescu în discursul adresat participanţilor la congresul de vineri, de la Palatul Parlamentului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel