Iliescu către Ponta: Dacă nu te înţelegi cu Crin, vin eu să discut cu el
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Președintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, este nemulțumit de modul cum Victor Ponta a negociat posturile din județe cu PNL, făcând referire la cedarea postului de președinte al CJ Buzău în favoarea liberalilor.

La întâlnirea social-democraţilor de miercuri, reprezentanții buzoieni au ridicat problema candidaturii pentru Consiliul Judeţean, spunând că nu sunt de acord cu înțelegerea încheiată de Victor Ponta cu Crin Antonescu potrivit căruia liberalii vor desemna candidatul pentru această funcţie. Actualul preşedinte al CJ Buzău, Victor Mocanu, a venit în şedinţa Comitetului Executiv al PSD pentru a transmite că nu este de acord cu decizia luată la centru.

Potrivit unor surse din interiorulk PSD,  Ion Iliescu i-a cerut lui Victor Ponta să renegocieze acordul cu liberalii. "Dacă nu te înţelegi cu Crin Antonescu, vin eu să discut cu el", i-a spus preşedintele de onoare al PSD lui Ponta.

"Este o pretenţie aberantă a celor de la PNL. Nu vom ceda Consiliul Judeţean, vor exista negocieri. Dacă va fi nevoie, mă voi implica personal în aceste discuţii", a declarat, pentru gândul.info, Ion Iliescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel