Ilie Sârbu dezvăluie care va fi candidatul dreptei la prezidențiale
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Ilie Sârbu
Ilie Sârbu

Președintele senatorilor PSD, Ilie Sârbu, a anunțat care va fi candidatul dreptei la alegerile prezidențiale din 2014. 

Ilie Sârbu și-a exprimat convingerea față de candidatura Elenei Udrea pentru Președinție, din partea dreptei. El consideră că șeful statului dorește s-o promoveze pe Elena Udrea, iar acest lucru se va întâmpla, "fiindcă Traian Băsescu întotdeauna a făcut cu dreapta ce-a dorit el".

Strategia lui Băsescu

"El (n.r. Traian Băsescu) vorbește de Boc, dacă ați văzut. Și Elena Udrea vorbește de Boc, dar aia e așa, o chestie simplistă. O înțeleg și copiii de la grădiniță dacă i-ai întreba, sau dacă s-ar concentra pe asta și nu pe poveștile cu Harap-Alb. Ar înțelege și ei: vorbim, vorbim de Emil Boc. După aia iese Emil Boc și spune: «Eu nu, eu nu plec din Cluj. Cum să-mi las eu clujenii mei? Dar v-o recomand pe Elena Udrea. Uitați, un om politic care a dat bani, a făcut, a dezvoltat părțile pe toate dealurile din România și terenuri de fotbal».

Asta va urma. Adică e un scenariu pe care îl întrezărim cu toții. Poate să fie și o surpriză, să nu fie asta. Cert e că supriza cea mare n-o mai avem - Traian Băsescu nu mai poate candida și atunci pe aici ne învârtim, pe numele pe care le-am spus, că nu există altă variantă, nu poți s-o scoți acum. De unde s-o scoți? Din care seif, sau din care dulap? De-asta cred eu că se va ajunge la formula Elena Udrea", a declarat Ilie Sârbu, într-un interviu acordat pesurse.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel