Ilie Sârbu, despre Crin Antonescu: Am văzut un alt Traian Băsescu
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp

 Senatorul Ilie Sârbu este de părere că ieșirea lui Crin Antonescu de vineri, privind starea justiției în România, nu are nicio noimă, arătând că liberalul s-a plasat deodată deasupra tuturor, încercând să fie mediator între instituțiile statului.

„Am văzut un alt Traian Băsescu, un supra-președinte, care a ieșit așa să dea lecții tuturor. Ieșirea de astăzi nu avea nicio logică, nicio noimă, aveam luni ședință. Am calmat situația sătpămâna asta, am zis toți că nu mai ieșim public. Deodată a simțit iarăși că vine un val pe care l-ar putea utiliza în crșterea în sondaje și a ieșit să critice pe toată lumea. Dânsul s-a plasat deodată deasupra tuturor, încercând să fie mediator între instituțiile statului”, a declarat Ilie Sârbu într-o intervenție telefonică de pe B1 TV.

„Avem impresia că acum încheie cu declarația finală: gata noi ne-am retras, rămânem cei care slujim dreptatea, justiția până la capăt în România. E o chestie electorală, pe care o simțim toți. Vorbele sunt frumoase, dar nu sunt credibile. Ciolanul e bun, stăm la guvernare, ne place să avem de toate, dar când e vorba de guvern și de șeful guvernului, atunci haideți să-i omorăm, să ne distanțăm de ei. Noi suntem altfel, noi luptăm pentru justiție. Lucruri pe care nu le mai crede nimeni? A putut să creadă cineva tot ce a spus Crin Antonescu? Ăsta a fost cel mai dur atac de până acum”, a mai spus Ilie Sârbu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel