Ilie Năstase: „Suntem fricoși, lași și mincinoși”
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Ilie Năstase a mărturisit în direct la Radio 21 ce își dorește de Ziua Națională pentru el și pentru toți românii: „Vreau o țară așezată”. Cel mai mare tenismen român din toate timpurile a spus despre poporul român că are nevoie de un vaccin pentru a se îndrepta.

Invitat în această dimineaţă în studioul Radio 21 să dea startul petrecerii de Ziua Naţională împreună cu matinalii, Ilie Năstase a fost impresionat până la lacrimi de interpretarea de excepţie a Ancăi Maco şi a lui Orlando, care au cântat „Treceţi batalioane române Carpaţii”.

Ilie Năstase a mărturisit că e mândru că e român şi că a fost educat în România. Povestind despre toate experienţele sale din străinătate, a remarcat faptul că România din 89 era confuză şi nu s-au schimbat multe lucruri de atunci.

Ilie Năstase a spus ce îşi doreşte pentru el şi pentru toţi românii: „Vreau o ţară aşezată”. Marele nostru campion speră că românii vor prinde curaj şi vor schimba România: „Suntem fricoşi, laşi şi mincinoşi. Trebuie să existe un vaccin pentru asta.”, a conchis fostul tenismen.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel