Ilie Năstase, replică la scandal: BBC a dat știrea cum a vrut. Eu fac mereu glume
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Marinas
WhatsApp
ilie nastase dece
ilie nastase dece
Ilie Năstase consideră că nu a făcut nicio afirmație jignitoare și declară că BBC a dat știrea cum a vrut.

Fostul campion mondial și campionul de Grand Slam Ilie Năstase a explicat într-o intervenție telefonică la Antena 3, după fost auzit făcând un comentariu urât despre copilul nenăscut al Serenei Williams, că era vorba despre o glumă. Fire mucalită, Ilie Năstase a spus că se așteaptă la zece ani de pușcărie după acest comentariu.

„Ce-am eu Serena Williams, doamnă?”, a replicat Ilie Năstase atunci când a fost întrebat de ce a făcut comentarii la adresa tenismenei, adăugând că o cunoaște foarte bine pe Serena Williams. „Asta e, am jignit, am omorât pe cineva și... ce să-mi facă Federația Internațională de Tenis? Am 70 de ani, să-mi ia caii de la bicicletă? Ei să se sesizeze că aici, la meciul ăsta, toți producătorii și toți supervisorii sunt din Anglia”, a mai spus fostul campion.

[citeste si]

În timp ce Simona Halep răspundea la o întrebare în limba engleză despre sarcina lui Williams, vineri la Constanța, fostul campion în vârstă de 70 de ani s-a adresat unuia dintre ceilalți membri ai echipei sale și spunând în limba română: „Să vedem ce culoare are. Ciocolată cu lapte?”, scrie BBC.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel