Ilie Năstase, noi acuze: ”A fost foarte violent. M-a insultat”
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Ilie Năstase
Ilie Năstase
Deși a obținut micșorarea sancțiunilor, problemele continuă pentru Ilie Năstase. 

Ilie Năstase a obţinut o micşorare a sancţiunilor primite din partea ITF după scandalul de anul trecut de la Mamaia, din timpul meciului România - Marea Britanie din Fed Cup, dar acuzaţii continuă să curgă în direcţia primului lider mondial din istoria sportului alb.

Dominique Monami a povestit în Le Soir un episod când Nasty a avut n comportament neadecvat pe timpul competiţiei.

În februarie 2017, România a întâlnit reprezentativa Belgiei în Fed Cup (1-3), iar căpitanul nejucător de atunci al Belgiei l-a acuzat pe Ilie Năstase de un comportament neadecvat. Năstase a recidivat în aprilie 2017, la confruntarea dintre România şi Marea Britanie, iar acum Monami şi-a făcut curaj să povestească ce s-a întâmplat.

[citeste si]

"Ilie Năstase m-a insultat. Mi-a spus în franceză: 'Eşti o c***a mare, habar nu ai tenis!'. A fost foarte violent, mai ales că oficialii de la ITF nu au reacţionat! Asta e. N-am plâns, până la urmă l-am ignorat şi am acumulat mai multă energie pentru a câştiga", a spus Dominique Monami, într-un interviu pentru Le Soir, informează Prosport.

După ultima decizie a instanţei, Ilie Năstase va putea primi acreditări, începând cu 23 aprilie 2018, la competiţii organizate de ITF (FED Cup, Cupa Davis, Grand Slam-uri), adică 8 luni mai repede decât pedeapsa iniţială. De asemenea, va putea exercita calităţi oficiale în competiţiile ITF din 23 aprilie 2020, tot cu 8 luni mai repede decât decisese comisia ITF, mai precizează sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel