Ilie Năstase, nervos după informația că are COVID-19: Nu vă interesează!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Ilie Nastase  Foto: Crișan Andreescu
Ilie Nastase Foto: Crișan Andreescu
Fostul tenismen Ilie Năstase ar fi fost internat în spital după ce a fost depistat pozitiv cu COVID-19, afirmă surse Antena 3. 

UPDATE: Contactat de DC NEWS, Ilie Năstase a spus că nu comentează subiectul, pe care nu îl consideră o ştire. El nici nu a confirmat, nici nu a infirmat informaţia. Fostul sportiv s-a arătat deranjat de lipsa de interes faţă de alte persoane care sunt depistate pozitiv, dar ulterior a spus că motivul este că presa nu e interesată. 

"Nu văd de ce este o ştire asta. De ce nu sunt întrebaţi şi alţii, sute, mii, care se infectează, cum se simt? Pentru că nu vă interesează, de asta", a transmis Ilie Năstase. 

În plus, fostul tenismen a transmis că "puteţi scrie ce vreţi". 

Recent, Ilie Năstase a fost într-o vacanţă la Istanbul cu soţia sa, însă la întoarcere, Ilie Năstase a simțit un disconfort și a efectuat testul COVID-19. Acesta a arătat că fostul tenisman este pozitiv, scrie Prosport.

Surse citate de Antena 3 afirmă că Năstase a fost internat în spital. Nu se cunosc momentan alte detalii despre starea sa de sănătate, dar miercuri informaţiile erau că Ilie Năstase se simte bine şi că nu are o formă severă a bolii. 

Ilie Năstase mai vrea un copil, deşi are 75 de ani

"Eu îmi doresc multe și nu știu dacă se poate realiza, dar suntem dornici să facem un copil. Deocamdată nu s-a întâmplat, încercăm. Vor zice ăștia că sunt Superman! Vedem ce putem face și dacă există posibilitatea. Dacă e fată, nu știu dacă o fac următoarea Simona Halep, depinde de ea! Eu vreau să o fac”, a declarat Ilie Năstase, conform ProSport.

Ilie Năstase, care a fost un mare crai al sportului alb, nu a ascuns niciodată faptul că a avut mai multe relații decât căsnicii. Chiar a glumit și pe seama copiilor, despre care a spus că le-a pierdut șirul. Însă, oficial, Nasty are 5 copii.

Cu Dominique Grazia s-a căsătorit în 1972 și au avut un mariaj de zece ani, timp în care modelul belgian a născut-o pe Nathalie.

În 1984, Năstase a mers la altar cu actrița Alexandra King, iar în timpul căsătoriei au adoptat doi copii, Nicholas și Charlotte. După 14 ani, cei doi au divorțat.

În 2004, Năstase s-a recăsătorit cu Amalia Teodosescu, de care s-a despărțit în 2010. Amalia și Ilie au împreună două fete, Alessia și Emma Alexandra.

Până la mariajul cu Ioana Simion, Ilie Năstase a mai fost căsătorit și cu Brigitte Sfăt. VEZI MAI MULTE AICI

Nu i-a făcut cadou de nuntă Simonei Halep 

'Simona nu a primit încă racheta de la mine pentru că nu am găsit. Trebuie să cumpăr şi eu de pe internet o rachetă de-ale mele. Chiar nu mai am rachete de-ale mele. Nu ştiu cât costă o rachetă, 30-40-50 de euro, nepotul meu ştie, el se ocupă', a spus Năstase. Fostul număr 1 ATP a schimbat, vineri, câteva mingi cu Simona Halep, Gheorghe Popescu şi Victor Hănescu îmbrăcat în uniforma de general de culoare albă", a declarat acesta, citat de Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel