Ilie Dobre, din nou în Cartea Recordurilor
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp
dobre
dobre

Ilie Dobre, cunoscutul comentator al postului public de radio, a intrat din nou în Cartea Recordurilor, după ce a stabilit un record mondial pentru cele 42 de volume scrise și publicate de un comentator sportiv, informează site-ul World Records Academy.

Într-o declaraţie postată pe World Records Academy, Ilie Dobre spune că şi-a început cariera publicistică în anul 1992, prima sa carte fiind despre Nicolae Dobrin, unul dintre cei mai importanţi jucători de fotbal din România şi din lume, scrie gandul.info.

"Am avut în sânge pasiunea pentru scris, dar la început speram să public două sau trei cărţi", a spus Ilie Dobre, precizând că succesul de care s-a bucurat prima sa carte l-a determinat să continue să scrie. În prezent, opera sa include şi o biografie şi romane.

În circa 30 de ani de activitate, Ilie Dobre a comentat aproape 1.300 de meciuri naţionale, europene şi de la nivel internaţional.

Ilie Dobre mai deţine recordurile pentru cea mai lungă descriere radiofonică a unui gol (fără pauze de respiraţie), dar şi pentru cea mai lungă descriere radiofonică a unui gol (cu pauze de respiraţie).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel