Data actualizării:
Data publicării:

Ilie Dobre, cel mai cunoscut comentator sportiv de radio, la interviurile DCSport - VIDEO

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Ilie Dobre, cel mai cunoscut comentator sportiv de la radio din România, este invitatul săptămânii la interviurile DCSport.ro. 

Urmăriţi un interviu despre cum se trăieşte fotbalul la radio, despre greşelile pe care le fac comentatorii sportivi de televiziune, dar şi despre recordurile mondiale pe care le deţine Ilie Dobre. Dintre acestea, amintim 35 secunde si 6 zecimi, 31 secunde si 27 secunde, în transmisiunea unui gol în direct, fără respiraţie; 1 minut si 8 secunde, cu o singură respiraţie, şi 42 de secunde cu respiraţie, fiind, totodată, comentatorul sportiv radio cu cele mai multe cărţi publicate. Aflaţi, de asemenea, şi care este motivul pentru care Ilie Dobre nu a mai publicat nicio carte în ultimii ani. 

Dar, dincolo de aspectele profesionale, este şi un interviu despre fotbal. Aflăm cine este, în opinia lui Ilie Dobre, cel mai bun fotbalist român din istorie, cum se vede fotbalul românesc actual, ce diferenţe sunt între primele două divizii din România, dar discutăm şi despre fotbalul internaţional. Vom mai avea o rivalitate ca cea dintre Messi şi Cristiano Ronaldo? Cine este cel mai bun fotbalist din lume la momentul actual? 

Toate acestea şi multe altele le aflaţi joi, 24 octombrie, de la ora 16:00, pe DCSport, DCNews şi DCNews TV, pe Facebook şi Youtube. 

Rămâneţi alături de noi!

             

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel