Ilfovenii, în număr mare la Chitila Family Fest
Autor: Doinița Manic | Publicat pe: 18 sep 2023, 17:44
WhatsApp
Stadionul din Chitila a fost gazda Festivalului "Chitila Family Fest", aflat la prima ediție. Printre artiștii careau urcat pe scenă s-au aflat Constantin Enceanu, Nicu Paleru și Connect-R. Festivalul a fost prezentat de actrița Ana Crețu.

Stadionul din Chitila a fost gazda Festivalului "Chitila Family Fest", aflat la prima ediție. Printre artiștii care au urcat pe scenă s-au aflat Constantin Enceanu, Nicu Paleru și Connect-R. Festivalul a fost prezentat de actrița Ana Crețu.

"Chitila Family Fest" a debutat pe 16 septembrie, cu prima ediție și cu o serie de artiști iubiți de publicul de toate vârstele. Oamenii au umplut stadionul din oraș, plini de energie și entuziasm.

Au încântat publicul artiști precum Tina Militaru, Nicu Paleru, Constantin Enceanu, Margareta Clipa, Bibi, Connect-R și alți artiști locali.

"A fost o zi plină de emoție, energie pozitivă și voie bună pentru comunitatea ilfoveană. Oamenii au venit, cu mic cu mare, din Chitila și din împrejurimi, să fie martorii unui spectacol reușit. Au fost momente speciale pentru întreaga familie. Pe scenă au urcat artiști care au interpretat piese pentru toate gusturile, iar spectatorii au cântat alături de ei. Mă bucur că am putut să le oferim oamenilor această zi un eveniment la care au putut să se simtă bine și să uite de grijile cotidiene", a declarat Alexandrina Niță, directoarea Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Ilfov.

Spectacolul, prezentat de cunoscuta actriță Ana CrețuSpectacolul a fost prezentat cu entuziasm de cunoscuta actriță Ana Crețu. Pe lângă spectacolele artistice, evenimentul a inclus și concursuri captivante, evenimente sportive pline de energie, premiere speciale și multe surprize neașteptate. Atmosfera a fost plină de bucurie și entuziasm pe tot parcursul festivalului.

Intrarea la Chitila Family Fest a fost liberă. Evenimentul a fost posibil prin eforturile Primăriei Orașului Chitila și Consiliului Județean Ilfov, prin Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Ilfov. Organizatorii promit că vor continua să aducă bucurie în viețile comunităților din Ilfov.

Participanții la prima ediție a Chitila Family Fest au spus că a fost o zi minunată pentru familii și prieteni, oferindu-le posibilitatea de a se bucura de muzică, distracție și bucuria comunității.

Consiliul Județean Ilfov, prin Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Ilfov, susține evenimentele culturale destinate locuitorilor din județul Ilfov.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?