”Ilfov zâmbește”, un proiect pentru pensionarii care își pot reface dantura cu bani de la Consiliul Județean
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Hubert Thuma: Ajutorul financiar poate fi acordat femeilor cu vârsta peste 63 de ani și bărbaților de peste 65 de ani
Hubert Thuma: Ajutorul financiar poate fi acordat femeilor cu vârsta peste 63 de ani și bărbaților de peste 65 de ani
Hubert Thuma, președintele PNL al Consiliului Județean Ilfov, a anunțat un proiect unic în țară: sprijin financiar pentru pensionari, care vor să își refacă dantura.

"Consiliul Județean Ilfov a aprobat, la inițiativa președintelui Hubert Thuma, un proiect unic în țară: sprijin financiar pentru pensionarii cu venituri mici, care vor să își refacă dantura-”Ilfov zâmbește”. Consiliul Județean Ilfov va deconta trei mii de lei din valoarea lucrărilor sau a protezelor dentare.

Hubert Thuma, președintele CJ Ilfov: ” Este un proiect la care țin foarte mult. Știu cât de scumpe sunt lucrările dentare și știu că nu mulți și le permit. Asta le afectează sănătatea și le ia curajul de a zâmbi și, în unele cazuri, chiar și încrederea în sine. Dacă solicitările pentru acest proiect vor depăși banii alocați de noi, atunci vom căuta resurse suplimentare. Sănătatea este cea mai importantă.”

Ajutorul financiar poate fi acordat femeilor cu vârsta peste 63 de ani și bărbaților de peste 65 de ani, care locuiesc în Ilfov și au o pensie de cel mult 1200 de lei. Dosarele se depun la primărie și trebuie să conțină cererea de acordare a ajutorului, dovada domiciliului, o copie după cuponul de pensie și documente de la stomatolog, care să ateste necesitatea lucrării dentare sau a protezei", a precizat președintele CJ Ilfov.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel