Ilan Laufer, mesaj FERM despre viitorul politic: NU se va întâmpla!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Ilan Laufer a transmis un mesaj despre ceea ce se va întâmpla cu PSL după ce colaborarea cu Alex Coita s-a încheiat.

"Dragi prieteni,

În primul rând vreau să vă mulțumesc pentru toată susținerea voastra, am primit foarte multe mesaje de încurajare de la voi. În urma anunțului de ieri, vă scriu aceste rânduri în calitate de președinte al Platformei Social Liberală PSL și având susținerea unanimă a colegilor mei din CEX pentru a duce acest proiect acolo unde ne-am angajat în fața voastră. Prin urmare, nu mă întorc în PSD și nici nu mă duc la alt partid politic.

Am adus, până în acest moment, foarte mulți tineri și oameni noi în politica românească și sunt foarte mândru de acest lucru. Este un obiectiv foarte greu de atins în România zilelor noastre", transmite Ilan Laufer.

Laufer: Voi aduce în continuare alături de mine, oameni noi în politica românească

"Am propus soluții și proiecte serioase pentru România și am readus puțină speranță oamenilor (atât cât am putut, neavând acces la resursele partidelor mari, pentru a fi toată ziua la TV și în MEDIA, în general). Mă țin de cuvânt și voi aduce în continuare alături de mine, oameni noi în politica românească, oameni care vor să schimbe clasa politica în bine de acum!

Indiferent sub ce formă vom candida, noi cei de la PSL la următoarele alegeri, singuri, într-o alianță sau în colaborare cu un alt partid, mă voi asigura ca oamenii noi din politică vor ajunge acolo de unde pot schimba ceva pentru România în bine și acum! Este adevărat că sunt blocat în SUA de mai bine de 3 luni și că nu a fost o perioadă deloc ușoară, dar săptămâna viitoare revin în țară, în forță și recuperăm!", se arată în mesajul lui Ilan Laufer.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel