Îl recunoști? E zilnic în platourile de televiziune
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Îl recunoști? E zilnic în platourile de televiziune.

Este vorba despre sociologul Mirel Palada. El a postat, pe Facebook, o fotografie de pe vremea când era copil, fiind călare. Mirel Palada s-a născut în comuna Telega din județul Prahova, dar de vreo 30 de ani locuiește în București.

2. Inquam Pho... (mirel-palada-_inquam_photos_octav_ganea_19973800.jpg)

VEZI ȘI: Predicția lui Palada: Cât va fi pensia, peste 15-20 de ani, în România

Sociologul Mirel Palada a fost întrebat de jurnalistul Răzvan Dumitrescu dacă „unii ca noi mai prind pensia”.

Mirel Palada a răspuns afirmativ, dar a venit cu o predicție nefastă:

„Da, vom prinde pensia, dar o pensie de 100 - 200 euro. O să ne cumpărăm niște țigări din banii ăștia”.

Sociologul a mai spus că nu-l mai preocupă altceva decât să se ducă pe o barcă și să-și vadă de bătrânețe: „De la 50 de ani până la 70 de ani mă așteaptă 20 de ani de anticameră și pe urmă... știm ce urmează”.

VEZI ȘI: Palada: El e cel mai bun candidat pentru PSD la prezidențiale 2024

Anul 2024 este unul extrem de important din punct de vedere electoral, fiind marcat de alegeri locale, parlamentare, europarlamentare și prezidențiale.

Anumite partide au început deja campania, mai mult sau mai puțin oficial, iar politicienii își fac calculele în speranța că vor rămâne sau ajunge la putere. 

Sociologul Mirel Palada a spus că Mircea Geoană este candidatul cu „o poziție electorală foarte bine definită” pentru alegerile prezidențiale din anul 2024.

”În zona PSD, partidul care are prima șansă să câștige alegerile, avem mai mulți potențiali candidați. De fiecare dată, PSD a avut prima șansă să câștige, dar de fiecare dată, a pierdut-o.

Dar acum eu spun ce îmi arată sondajele. La PSD avem următorii candidați cu potențial: în primul rând, Marcel Ciolacu, președintele partidului. În al doilea rând, îl avem pe Mircea Geoană. El are o poziție electorală foarte bine definită. Este, de departe, cel mai bun candidat al PSD, desigur, dacă îl acceptă PSD”, a zis Mirel Palada.

„Apoi, ar mai fi niște candidați secundari: Alexandru Rafila, Sorin Grindeanu, chiar și pe Mihai Tudose”, a mai spus sociologul la DC News, în emisiunea lui Răzvan Dumitrescu.

Cât despre Gabriela Firea, Mirel Palada a zis: „Nu va accepta PSD să candideze la prezidențiale”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel