Iker Casillas nu renunță, însă este la mâna medicilor
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
Portarul spaniol Iker Casillas a fost prezent luni la centrul de antrenamente al echipei sale de club, FC Porto.

Iker Casillas s-a întâlnit cu coechipierii săi care se pregătesc pentru sezonul competiţional 2019-2020, la două luni după ce a suferit un atac de cord care i-a pus sub semnul întrebării continuarea carierei.

Înapoi la muncă. Prima zi', a scris pe contul său de Twitter portarul în vârstă de 38 de ani. Pentru moment, Iker nu se antrenează, medicii îi vor spune dacă va trebui să mai aştepte o lună, două sau trei. Vom vedea, a declarat agentul său, Carlo Cutropia, citat de cotidianul sportiv Porto O Jogo.

Soția, operată de cancer

Fostul portar al lui Real Madrid şi al naţionalei Spaniei a fost internat, apoi operat de urgenţă pe 1 mai, după ce a suferit un infarct la antrenament. El a părăsit spitalul după cinci zile, recunoscând că viitorul său ca jucător profesionist este foarte incert. Situaţia lui Iker s-a complicat mai mult după ce soţia sa, Sara Carbonero, a anunţat pe 21 mai că a fost operată de o tumoare malignă la ovare şi că va urma un tratament în următoarele luni.

Sosit în 2015 la Porto, Casillas şi-a prelungit în martie contractul până în 2020, cu opţiune de a rămâne încă un sezon, iar preşedintele clubului, Pinto da Costa îi spusese că vrea să-l păstreze până când va împlini 40 de ani. El este o figură a sportului spaniol după tripla istorică Euro-Mondial-Euro reuşită cu La Roja între 2008 şi 2012.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel