Îi mai ştii pe fraţii Hanson? În anii '90 rupeau topurile! Azi sunt taţii a 15 copii
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
sursa foto: Facebook, Hanson
sursa foto: Facebook, Hanson
În anii '90, trei frați din Oklahoma luau cu asalt topurile din toată lumea. Isaac, Taylor și Zac au format trupa Hanson în 1992 și au dat lovitura cu piesa "MMMBop", în 1997. Iată cum arată astăzi!

Isaac, Taylor și Zac au frânt inimile adolescentelor în anii 1990, atunci când s-au lansat în muzică, iar de atunci și până acum au reușit să-și păstreze dragostea pentru familie, ba chiar să o dea mai departe copiilor lor. „Nu vor merge niciodată prin lume întrebându-se unde le este locul, deoarece există un număr împresionant de persoane care-i iubesc”, a spus Zac în cadrul unui interviu pe care l-a acordat celor de la People în iulie. El are cinci copii, trei băieți și două fete.

Taylor (39 de ani), Isaac (41 de ani) și Zac (37 de ani) au fost surprinși de paparazzi din Australia. Total diferiți de anii adolescenței, când cucereau inimile a milioane de fane, cei trei au rămas șarmanți și talentați.

Taylor, Isaac și Zac sunt trei dintre cei șase copii ai familiei - patru băieți și două fete-, sunt căsătoriții și au familii mari, având împreună 15 copii. Taylor Hanson s-a căsătorit în 2002 și are șapte copii cu soția lui, Natalie. Zac este căsătorit cu Kate Tucker din 2006, după o relație de cinci ani. Aceștia au cinci copii. Și Isaac s-a căsătorit tot în 2006, cu Nicole, alături de care are trei copii.

De curând, cei trei fraţi şi-au lansat noul album:

La sfârşitul anului, mama artiștilor, Diana Hanson, a postat o imagine pe Instagram, unde cei trei frați, Isaac, Taylor și Zac Hanson, apar alături de rudele lor, de copii și nepoți. „Toți, 39 la număr, am reușit „să trecem râul și să traversăm pădurea.” Ce petrecere! La mulți ani”, a notat femeia. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Quem (@quem)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel