Data actualizării:
Data publicării:

"Îi avem ca model pe Tom și Jerry". Dan Negru, mărturisiri despre căsnicia cu soția sa, Codruța. Ce i-a spus Vadim Tudor când s-a căsătorit: "E ca micul dejun luat de prea de dimineață"

Autor: Ema Apostu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Dan Negru
Sursa foto: Facebook Dan Negru
Dan Negru a vorbit despre relația cu soția sa, prezentatorul tv făcând marele pas la 35 de ani. Prezentatorul tv a mărturisit ce i-a spus Vadim Tudor când s-a căsătorit.

"Ne-am întâlnit în Timișoara acum mulți ani. Era studentă la Stomatologie. Mă bucur că nu face parte din lumea mea. Nu are treabă cu showbizul și, mai ales, nici nu e curioasă de lumea asta. Suntem două lumi profesionale diferite care se întâlnesc în familie", a spus Dan Negru, într-un interviu pentru viva.ro.

"Îi avem ca model pe Tom și Jerry"

"Ne plac filmele americane, dar nu în măsura în care să le imităm cu cereri pompoase în căsătorie și tot decorul filmelor siropoase. Căsătoria noastră a venit de la sine, fără clișee de filme romantice. Cu liniște și bucurie, așa cum decurge și azi, după mulți ani. Nu iureșul primelor luni de relație contează, ci anii care vin după.

Am învățat asta din familie. Ai noștri, toți, au avut o singură căsătorie. Părinții mei au fost împreună 50 de ani, până la moartea tatălui, bunicii din ambele familii, socrii mei, cumnații mei, toți am avut și avem căsătorii durabile, fără divorțuri. Uitându-mă acum în familiile noastre, nu reușesc să găsesc niciun divorț. Conviețuirea în cuplu cred că se învață și din familie. Îi avem ca model pe Tom și Jerry. Se tachinează, dar nu pot să trăiască unul fără altul", a mai spus prezentatorul tv.

S-a căsătorit la 35 de ani

"Am avut o relație frumoasă de prietenie cu Vadim Tudor, o minte sclipitoare, dincolo de politica pe care ne contram adeseori, și țin minte că mi-a spus, când m-am căsătorit, că nu e bună căsătoria foarte de devreme. Mi-a zis atunci: „Dănuț, căsătoria de prea devreme e ca micul dejun luat de prea de dimineață. Te ia o foame la prânz..." După ce au apărut copiii, viața noastră s-a schimbat, dar fără să ne afecteze pe noi ca și cuplu. Ne-am păstrat viața noastră și am îmbunătățit-o cu cea a copiilor", a mai spus prezentatorul tv.

Vezi și: De ce a refuzat Dan Negru să candideze la Primăria Timișoarei: "Ce să caut eu acolo? La noi totul e pe dos"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel