Ice Bucket Challenge: Elena Udrea, decisă să-l provoace pe Victor Ponta
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Un candidat la Președinție, care a acceptat să-și toarne o găleată cu apă rece în cap, este decis să lanseze provocarea Ice Bucket Challenge premierului Victor Ponta, "pentru că are nevoie să se trezească la realitate".

Președintele PMP, Elena Udrea, a declarat, luni, în cadrul unei conferințe de presă organizată la Alba Iulia, că acceptă provocarea Ice Bucket Challenge pe care i-a lansat-o primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, iar găleata cu apă rece și-o va turna în cap într-un loc special - în fața Guvernului.

În plus, Elena Udrea a dezvăluit și cine va fi destinatarul provocării sale. 

"Accept provocarea domnului primar Emil Boc. Am vrut chiar să fac acest lucru în Cetatea Alba Iulia și cu mesajul că este un proiect la care am ținut foarte mult și pe care l-am sprijinit foarte mult, însă aveam această conferință de presă și nu puteam să vin la dumneavoastră după ce-mi turnam o găleată de apă și gheață în cap. Cred că o s-o fac în fața Guvernului. Am să-l provoc pe domnul Victor Ponta să își asume un duș cu apă rece, pentru că are nevoie să se trezească la realitate", a spus Elena Udrea, citează ziarulunirea.ro.

Campania umanitară "Ice Bucket Challenge" își propune să strângă bani pentru cercetarea în domeniul sclerozei amiotrofice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel