ICE BUCKET CHALLENGE ANDREEA ESCA. Ce nu s-a văzut la televizor la PROVOCAREA ICE BUCKET la care a răspuns ANDREEA ESCA
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Andreea Esca a acceptat, vineri, provocarea Ice Bucket lansată de Mihai Bendeac și și-a turnat în direct găleata cu apă şi gheaţă pe cap. Cunoscuta știristă a acceptat să facă asta în direct, însă, după ce emisia s-a întrerupt pentru cei de acasă, distracţia a continuat pentru colegii din studio.

Vezi aici momentul în care Andreea Esca acceptă ICE BUCKET CHALLENGE: Provocarea Ice Bucket. Andreea Esca a făcut-o în direct

Dacă telespectatorii au văzut doar momentul în care vedeta PRO TV a "executat" misiunea primită de la Mihai Bendeac, în momentul în care emisia a fost oprită, distracţia a fost şi mai mare.

Când a simţit că apa rece ca gheaţa îi şiroieşte din cap până în picioare, Andreea Esca a încercat să se usuce, ştergându-şi gâtul şi braţele şi strângându-şi părul. Colegii ei au început să râdă, dar au și aplaudat-o pentru gestul său.

S-a pregătit sufleteşte pentru moment

Andreea Esca nu se desparte în mod normal de ceasurile ei. Înainte să ajungă vineri la pupitrul ştirilor, prezentatoarea a fost conștientă că va fi ziua în care va primi o găleată cu apă și gheață pe cap, astfel că a apelat la un accesoriu rezistent la apă, scrie Libertatea. A ales unul alb, cu influenţe sport, dar care să se potrivească şi la taiorul de culoarea oului de raţă.

Iată ce s-a întâmplat în platou după întreruperea emisiei:

Vezi și: Provocări ICE BUCKET care au eșuat - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel