ÎCCJ, decizie în dosarul lui Sebastian Vlădescu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Magistrații de la Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) au dispus începerea judecății în dosarul în care fostul ministru Sebastian Vlădescu este acuzat de luare de mită și trafic de influență.  

„În temeiul art.346 alin.2 Cod procedură penală, respinge cererile şi excepţiile formulate de inculpaţii Costea Mircea Ionuţ, Vlădescu Sebastian Teodor Gheorghe, Mititelu Mihaela şi Boureanu Cristian Alexandru. Constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul nr.89/P/2017 al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie, legalitatea administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecăţii în cauza privind pe inculpaţii Costea Mircea Ionuţ, Vlădescu Sebastian Teodor Gheorghe, Mititelu Mihaela, Boureanu Cristian Alexandru şi Dascălu Constantin”, a decis, luni, Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ), potrivit Mediafax.

Anterior, în 26 februarie, judecătorii de la instanța supremă au decis să retrimită la procurori dosarul în care fostul ministru Sebastian Vlădescu este acuzat de corupţie, magistrații oferind un termen de cinci zile pentru ca anchetatorii să refacă întregul rechizitoriu.

Informaţia a fost confirmată pentru sursa citată de Alexandru Chiciu, apărător în dosar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel