Data publicării:

ÎCCJ, decizie în cazul lui Daniel Tudorache

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Înalta Curte de Casați și Justiție a ridicat controlul judiciar pe numele lui Daniel Tudorache.

Înalta Curte de Casație și Justiție a ridicat controlul judiciar pe numele lui Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1 până în 2020 și actual deputat PSD. Astfel, au fost eliberate bunuri în valoare de 1 milion de euro ce reprezentau cauțiunea, bani ai Adinei Tudorache. 

Daniel Tudorache și Adina Tudorache au fost căsătoriți până în 1993.

În urmă cu 3 zile, Daniel Tudorache a anunțat că Agenția Națională de Integritate a clasat cazul în care a fost cercetat.

„Astăzi am primit decizia ANI în plic, la biroul parlamentar. Deci s-a clasat cazul. M-au cercetat pe nişte informaţii din presă. Au verificat din februarie 2021 până în octombrie 2023 şi au spus că nu există nicio probă şi au clasat dosarul. S-au autosesizat, aşa mi-au spus, aşa este în raport, în baza unor informaţii din presă. Au verificat averea şi au văzut clar că nu am nicio problemă, că sunt în regulă“, a spus, acum 3 zile, pentru Agerpres, Daniel Tudorache.

„Imaginea mea a fost prejudiciată foarte mult, a fost călcată în picioare. O să vorbesc cu avocaţii mei în perioada următoare, nu am luat nicio decizie în acest moment“, a mai precizat deputatul PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel