ÎCCJ: Cei 15 poliţişti de la Vama Siret rămân în arest
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
vama siret
vama siret

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins marţi recursul în cazul celor 15 poliţişti de la Punctul de Trecere a Frontierei Siret la decizia Curţii de Apel, prin care au fost arestaţi preventiv.

Curtea de Apel Bucureşti a decis, săptămâna trecută, arestarea preventivă a 15 poliţişti de frontieră şi vameşi, reţinuţi în cursul nopţii de procurorii anticorupţie în cazul de corupţie de la Punctul de Trecere a Frontierei Siret.

Potrivit unui comunicat al MAI, în cadrul Strategiei naţionale de combatere a faptelor de corupţie, Ministerul Administraţiei şi Internelor desfăşoară o serie de acţiuni punctuale menite să ducă la securizarea frontierelor. „Acţiunea, desfăşurată de structurile specializate ale MAI, sub coordonarea procurorilor DNA, în zona Punctului de Trecere a Frontierei Siret, face parte din planul de măsuri dispus la nivelul Ministerului Administraţiei şi Internelor pentru eficientizarea acţiunilor de prevenire şi combatere a faptelor de corupţie în rândul personalului. Acţiunea comună a fost demarată în urmă cu mai mult timp, fiind angrenate efective ale Direcţiei Generale Anticorupţie, Poliţiei Române, Jandarmeriei Române, Poliţiei de Frontieră Române, cu sprijinul informativ al Serviciului Român de Informaţii“, se arată în comunicat.

Citeşte şi:

Un INVESTIGATOR SUB ACOPERIRE a primit o lecţie de luat MITĂ de la un inculpat de la SIRET. „Adică tu când ai pus mâna să ştii, frate, pentru ce…“

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel